To je to što me zanima!

Heidi (47) je partijala s mlađim mužem (31) i prijateljima: 'Kao da je dovela sinove na tulum'

Par se vjenčao na ljeto 2019., a bračne zavjete razmijenili su na talijanskom otoku Capri. Nakon svadbe su posjetili Lijepu Našu. Plovili su oko Mljeta i Visa, i to na luksuznoj jahti
Vidi originalni članak

Heidi Klum (47) provela je vikend sa suprugom Tomom Kaulitzom (31) kod prijatelja u Los Angelesu koji su nedavno uselili u novu kuću. Manekenka ih je iznenadila s dvije boce šampanjca te se modno uskladila sa 16 godina mlađim mužem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golupčićima su društvo pravili Tomov brat blizanac i još jedan prijatelj, a s obzirom na to da su svi znatno mlađi od nje, neki su komentirali kako je Heidi dovela sinove na tulum. 

Drugi pak kažu kako ova atraktivna plavuša izgleda 'bolje nego ikad' te da joj godine ništa ne mogu.

Par se vjenčao na ljeto 2019., a bračne zavjete razmijenili su na talijanskom otoku Capri. Nakon svadbe su posjetili Lijepu Našu. Plovili su oko Mljeta i Visa, i to na luksuznoj jahti 'Christina O'.

BLIŽI SE 50-OJ Heidi Klum provocira: Potpuno gola valjala se po podu sa psom

Iako sada uživa u ljubavi, Heidi iza sebe ima nekoliko propalih brakova i veza. Njezin prvi muž je dizajner Ric Pipino s kojim je bila u braku od 1997. do 2002. Zatim se 2005. udala za glazbenika Seala s kojim ima troje djece - sinove Henryja i Johana te kćer Lou.

Par se razveo 2014., a Heidi iz prijašnje veze ima kćer Helene za koju kaže da joj je Seal otac, premda joj je biološki otac Flavio Briatore, ali on ne sudjeluje u kćerkinom životu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.01.2021.

    Dosadili su joj stari jarci.zeljna je mlade janjetine

  • bree77 05.01.2021.

    njoj se nešto gadno pomiješalo, najprije je starce pecala,sad kad je starija druži se s djecom, nigdje zlatne sredine,na kraju će ostati sama.

  • medeki 05.01.2021.

    Zapravo, meni je žao njenih bioloških kćeri i sinova. Sinoć je bio dobar film na tu temu, iz perspektive djeteta čiji se roditelji neprestano bave svojim ljubavnim i drugim životom, a vlastitu djeca idu od tete do stričeka i tako u krug!

Komentiraj...
Vidi sve komentare