To je to što me zanima!

Heidi za Noć vještica postaje Kleopatra, a Fergie seksi maca

Manekenka i pjevačica kostimima su se pohvalile na Twitteru. Heidi je od glave do pete 'umotana' u zlato, a Fergie se uvukla u kombinezon od lateksa leopard uzorka
Vidi originalni članak

Prošle godine Noć vještica proslavila je u kostimu u kojem je izgledala kao da joj je netko oderao kožu. Na zabavu su je dovezli na bolničkom krevetu u pratnji liječnika. Heidi Klum (39) za Noć vještica svake godine ima neki originalan kostim, a isto će biti i ove. 

Manekenka se, naime, odlučila maskirati u Kleopatru. Na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj na sebi ima dugačku zlatnu haljinu, ogrlicu, plašt, a na glavi ima zlatni ukras poput onih kakve su nosili faraoni. Zabavi se već sad veseli i kaže da će kostim biti savršen. 

Dok se Heidi od glave do pete 'umotala' u zlato, Fergie (37) je izabrala kombinaciju koja je više seksi. Za Noć vještica pjevačica će na sebi imati pripijeni kombinezon od lateksa leopard uzorka. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • biciklist 28.10.2012.

    a ja ću se pokriti do brade i prespavati jednu od dvije najgluplje noći u godini (druga je Nova)

  • dadach_00 27.10.2012.

    Heidi svake godine ima odličnu masku...ali po meni bi trebalo biti nešt strašno za noć vještica. Prošle godine je imala predobar kostim za tu prigodu. A Fergie je meni slatkica...i super izgleda :).

  • ink-taste 27.10.2012.

    oba dva kostima su super, to sve stoji, ali poanta je maskirat se u nešto strašno i u stilu helloweena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare