To je to što me zanima!

Heidi Klum (50) sasvim iskreno o svojem seksualnom životu: A zašto ne bismo koristili igračke?

Slavna njemačka ljepotica progovorila je o ljubavnom životu, talijanskog bogataša Flavia Briatorea nazvala starcem, pa otkrila intimne detalje o životu s 16 godina mlađim gitaristom
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Heidi Klum (50) gostovala je u popularnom podcastu 'Call Her Daddy' i progovorila o svom ljubavnom životu. Gledatelje je posebno nasmijalo kada je svog bivšeg, talijanskog poduzetnika Flavia Briatorea (73), nazvala "jako starim". 

NEMA ZIME ZA NJU Heidi Klum (50) pokazala gole grudi na plaži i uživala s mužem

- Pogledajte moju ljubavnu prošlost, ja nemam tip. Bila sam s ćelavim, jako starim, duge kose, mršavim. Njihove su osobnosti također bile vrlo, vrlo različite - rekla je Heidi. 

Heidi i Flavio zajedno su bili od 2003. do 2004., a zajedno su dobili kćer Leni. Vrlo brzo nakon Leninog rođenja, ljubavi između njemačke manekenke i talijanskog tajkuna došao je kraj, a ona je počela izlaziti s glazbenikom Sealom

- Na kraju dana, želite biti s nekim s kim se osjećate ugodno. Netko zbog koga se osjećate sjajno i razumije te - objasnila je Heidi. 

Osobu koja ju voli i razumije Heidi je pronašla u 16 godina mlađem gitaristu Tomu Kaulitzu. U podcastu je otkrila intrigantne detalje o njihovom seksualnom životu. 

JOŠ I ZAPJEVALE... Heidi Klum i kći Leni ponovno su pozirale u seksi donjem rublju

- Zašto ne bi koristili igračke? Ako traje nekoliko sati svašta se može dogoditi - rekla je, pa dodala: 'Muškarcima je teže, moraju imati puno više izdržljivosti. Puno muškaraca ne može voditi ljubav satima. Moj suprug može'. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Adisibio 01.02.2024.

    Nijemci su inace .eksulano raskalasena nacija, puna orgijasa

  • Elektron 01.02.2024.

    Probala je Heidu Klum sve i Nijemce i crnce i mlađe.

  • PussyDoctor 01.02.2024.

    Prčijo bi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare