To je to što me zanima!

Heidi Klum bujnija nego ikad, šuška se da je povećala grudi

Manekenka je odjenula haljinu koja je otkrila previše pa je mamila poglede prisutnih, a suprug ju nije ispuštao iz vida. Na sebi je imala kratku haljinu na naramenice i duboki dekolte
Vidi originalni članak

Na dodjeli 'American Music Awards' manekenka Heidi Klum (46) došla je s mlađahnim suprugom Tomom Kaulitzom (30), a pažnju su 'ukrale' njezine grudi. Mnogi nagađaju kako je Heidi otišla 'pod nož' jer su grudi veće nego što su bile. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka je odjenula haljinu koja je otkrila previše pa je mamila poglede prisutnih, a suprug ju nije ispuštao iz vida. Na sebi je imala kratku haljinu na naramenice i duboki dekolte, dok se ispod grudi suknja širila.

Da su joj grudi veće, dokaz su starije fotografije gdje je vidljiva promjena. 

Heidi je u manekenskom svijetu gotovo trideset godina, a strani mediji i modni kritičari i dalje hvale njezin izgled, posebice vitke noge. I nakon dodjele nagrada na 'American Music Awards' Heidi je postala glavna tema, ne samo zbog, kako kažu, novih grudi, nego i nogu koje je prije desetak godina osigurala. 

Njezina lijeva noga vrijedi milijun dolara, odnosno 6,7 milijuna kuna, dok je desna 'skuplja' za 200.000 dolara, odnosno vrijedi ukupno osam milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • iiiih 27.11.2019.

    Mozda trudna po deseti put

  • sky linee 27.11.2019.

    Jako je zgodna

  • domo 26.11.2019.

    Ma narasle su same😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare