To je to što me zanima!

Heidi Klum živcira Banderasa: Stalno se pipka i ljubi s dečkom

Nije jedino Banderasu to zasmetalo već su Heidini izljevi ljubavi naživcirali i pjevačicu Janelle Monae. Oboje su se cijelo vrijeme skrivali od zaljubljenog para
Vidi originalni članak

Kao i svi poznati, Antonio Banderas (58) bio je na ceremoniji dodjele Zlatnih globusa, ali i na ludom tulumu nakon. Cijelo vrijeme je, kaže, izbjegavao manekenku Heidi Klum (45) i njezinog zaručnika Toma Kaulitza (29), piše magazin Who. 

Naime, slavnog filmskog glumca živciralo je što manekenka ne miče ruke s Toma. Stalno se pipkala i ljubila s njim.

- Kao peep show - rekao je Antonio u jednom trenutku ceremonije. 

Nije jedino Banderasu to zasmetalo već su Heidini izljevi ljubavi naživcirali pjevačicu Janelle Monae (33). Oboje su se skrivali od zaljubljenog para. 

Inače, Tom je zaprosio manekenku na Badnjak, a potom su objavili i fotografiju iz kreveta. Zajedno su od početka prošle godine, a čini se, ne odvajaju se jedno od drugoga. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim je zaista ozbiljno - rekla je Heidi jednom prilikom. 

Njemica iza sebe ima dva propala braka. Do 2002. godine bila je u braku s glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. s britanskim glazbenikom Sealom (55) s kojim ima troje djece - sinove Henryja (13) i Johana (12) te kćer Lou (9).

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • japanokinez 10.01.2019.

    Ovaj njen je na nekim drogama.

  • bree77 10.01.2019.

    Ova Heidi zbilja djeluje blesasto.

  • -Lima-ZG-U-❤ 10.01.2019.

    Ma krivo mu kaj njemu neda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare