To je to što me zanima!

Heigl fotografijom s kćerima pokušava vratiti dobar imidž

Kolege i suradnici žalili su se kako ih Katherine naziva pogrdnim imenima te kako je glasna i nepristojna. Glumica pokušava popraviti svoj narušeni ugled u medijima
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' pokušava ispraviti imidž arogantne glumice. Katherine Heigl (35) na društvenoj mreži podijelila je fotografiju s kćerima koje su je došle posjetiti na set serije 'State of Affairs'. 

Katherine i njezin suprug Josh Kelley (34) u prosincu će proslaviti sedam godina braka. Zajedno imaju dvije posvojene djevojčice Naleigh (5) i Adalaide (2), a voljeli bi imati još djece. Kako je u jednom intervjuu Katherine otkrila, o tome često razgovaraju u zadnje vrijeme. 

Kolege i suradnici žalili su se kako ih Katherine naziva pogrdnim imenima te kako je glasna i nepristojna. Čak je i redateljica i producentica serije 'Uvod u anatomiju' jednom prilikom rekla da u njezinim projektima više nema mjesta za ovu glumicu. Heigl je jednom prilikom priznala da je čula da se o njoj tako priča, no kaže da to nije istina. 

- Dogodi mi se pogreška, ali uvijek nastojim ispraviti čin kojeg sam učinila ili izgovorila - rekla je glumica. 


Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 20.11.2014.

    sve mimoze ljubomorne

  • femme332 20.11.2014.

    možda ima bipolarni poremećaj kao i mel gibson,ako je netko bolestan na psihu ne treba mu zamjeriti.

  • Pametna ovca 20.11.2014.

    Đabe ti te fotografije ako češ se i sutra ponašati kao ku..a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare