To je to što me zanima!

Heigl je pokazala drugu kćer: Ja i moja mala dama u bazenu

Glumica je uzela kratak predah nakon snimanja filma 'North of Hell' u New Orleansu. Sa suprugom i kćerima Naleigh i Adelaide uživala je kupajući se u Utahu
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' na Instagramu je objavila fotografije snimljene na odmoru u Utahu gdje je uživala u društvu supruga, glumca i pjevača Josha Kelleyja, i posvojenih kćeri Naleigh (4) i Adelaide. Na jednoj od njih glumica pozira u ružičastom bikiniju držeći u naručju 14-mjesečnu kćer Adelaide.

- Druženje s mojom malom damom u bazenu. Još jedan lijepi dan u Utahu - napisala je Katherine Heigl (34) ispod fotografije na kojoj su do izražaja došle njezine zanosne obline.

Glumica je uzela kratku pauzu nakon snimanja filma 'North of Hell' u New Orleansu. Par se vjenčao u Utahu u prosincu 2007. godine. Malena Naleigh, koja je imala operaciju srca zbog urođene srčane mane prije no što je napustila Južnu Koreju, u njihov dom stigla je u rujnu 2009. godine dok im se Adelaide pridružila u travnju 2012. godine.  

Nakon što se malena rodila, Katherine i Josh otputovali su iz Kalifornije u Louisianu po drugu kćer.

- Nikada prije nisam imala iskustva s novorođenčetom. Sve mi je bilo novo. Pripremila sam se na neprospavane noći. Prava ljepota je u tome kada mjesecima hodaš okolo kao zombi, zato što nisi spavao -  izjavila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marija1411 29.06.2013.

    bar si može priuštiti nekoliko dadilja, tako da čisto sumnjam da je se namučila

  • Black Daisy 29.06.2013.

    Baš lijepo što je pružila dom djevojčicama .

  • emily5555 28.06.2013.

    ova glumica je pre*__________*

Komentiraj...
Vidi sve komentare