To je to što me zanima!

Helena B. Carter: Idem na satove poduke iz roditeljstva

Glumica i nevjenčana supruga Tima Burtona želi biti što bolja majka i zato ide na satove poduke iz roditeljstva. Misli da je biti dobra majka teže nego biti glumica...
Vidi originalni članak

Helena Bonham Carter (44) otkrila je da ide na satove poduke iz roditeljstva na kojima uči kako postati bolja majka, piše Daily Mail. Glumica s nevjenčanim suprugom redateljem Timom Burtonom ima dvoje djece, sina Billyja Raymonda (7) i kći Nell (3).

- Trenutačno ne radim  jer moram naučiti kako postati bolja majka. To je mnogo teže nego biti glumica. Idem na satove roditeljstva - rekla je glumica na premijeri 'Harry Pottera i Darova smrti'  u New Yorku u kojem glumi Bellatrix Lestrange.

- Na satovima me uče neke zanimljive stvari. Morate navesti djecu da razmišljaju sami za sebe. To je olakšanje. Ne moram sve znati - rekla je glumica koja je imala teško djetinjstvo. Njezina majka Elena doživjela je živčani slom kada je imala pet godina te kada je bila tinejdžerica. Otac joj je imao moždani udar nakon čega je ostao djelomično paraliziran. 

- Prije nego postaneš majka nikad ne znaš koliko možeš voljeti. Želim biti najbolji roditelj što mogu - izjavila je Helena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • majaazdaja 21.11.2010.

    @opera..nemas djecu pa nemas pojma o cem pricas niti jedan roditelj nikada ne dosegne tocku gdje zna dovoljno

  • opera 21.11.2010.

    satovi roditeljstva? nemam djecu,ali mi ne treba netko soliti pamet kako razmisljaju djeca jer nijedno dijete nije isto prema tome ne mogu tako generalizirati! ti amerikanci su totalni idioti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare