To je to što me zanima!

Helena Minić i Dalibor Matanić već čekaju svoju prvu bebu?

Žao mi je, ne komentiram situaciju koja mi se događa u kući, rekao je Matanić za Tportal dok njegova supruga nije bila dostupna za komentar o navodnoj trudnoći
Vidi originalni članak

Glumica i redatelj vjenčali su se početkom prosinca 2014. godine nakon svega nekoliko mjeseci veze. Helena Minić (35) i Dalibor Matanić (40) navodno će uskoro postati i roditelji. Kako piše Tportal, par očekuje prinovu. 

- Žao mi je, ne komentiram situaciju koja mi se događa u kući - rekao je Matanić dok njegova supruga nije bila dostupna za komentar. 

Helena i Dalibor zbližili su se tijekom prošlog ljeta dok su radili na predstavi 'Thelma i Louise'. Kako bi mogli biti zajedno, Helena je ostavila Hrvoja Klobučara (40) s kojim je bila osam godina, a Dalibor je raskinuo s kostimografkinjom Moranom Cerovac (38).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mazaluna 21.01.2015.

    Opa osjećamo se kao zvijezda'''''' Nakon onih njegovih groznih filmova to bi bila dobra vijest'

  • 21.01.2015.

    Demografski vrlo neproduktivno-rasturiti dvije veze ili braka da bi se stvorio jedan. A i spada da su ovo dvoje bili u dugim vezama sa partnerima koje uopće nisu voljeli.

  • mjato 21.01.2015.

    šta je sada? ne valja ni ako odma dobiju dite? ne valja ako su u braku 10 godina pa nemaju dite? čemu čuđenje u naslovu i riječ VEĆ? da ne bi novinarku pitali kada je najbolje vrime za prinovu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare