To je to što me zanima!

Hendricks bujnim dekolteom zasjenila kolegice na premijeri

Glavna zvijezda najnovije komedije je S.J. Parker koja je za premijeru odjenula dugu i elegantnu haljinu. Potpuno je pala u drugi plan pored 'bujne' Christine Hendricks
Vidi originalni članak

Iako je Sarah Jessica Parker (46) glavna zvijezda filma 'I Don't Know How She Does It' , na crvenom tepihu Filmskog festivala u Torontu zasjenila ju je kolegica Christina Hendricks (36). Zvijezda serije 'Momci s Madisona' odjenula je dugu crvenu haljinu Vivienne Westwood koja je imala raskošni dekolte. Zbog bujnih oblina glumica je pobrala svu pažnju fotografa, a kako bi još više istaknula svoje poprsje podigla je kosu. Za razliku od nje, Sarah se odlučila za dugu, elegantnu i crnu haljinu, a njihova kolegica Olivia Munn (31), kao i Christina, nosila je haljinu crvene boje, no bez obzira na to, Christinin izgled nije mogla nadmašiti.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • hottie_1 14.09.2011.

    o.k nakon brdo minusa napisat ću ono što iskompleksirane žene žele čuti! prekrasno je imati ogromne cice-život je onda bajka,sve bi vam se u životu riješilo samo da imate velike cice,brzo svi po silikone-to je put prema vječnoj sreći! nikad me nitko nije ostavio niti prevario jer imam velike cice(haha,moš mislit) i cijeli moj život je jedan veliki san-a sve to zbog cica! Eto,zadovoljne?sumnjam.

  • beba-pu 13.09.2011.

    a ko nebi zasjenio s.j. parker jbt zenska je ruzna ko pas sto je je, sva je uvrnuta neka bljak...

  • lady snake 13.09.2011.

    po mom ukusu prevelike,ali to sam samo ja. no nebi bilo loše malo odrijemat na njima ahha :-p

Komentiraj...
Vidi sve komentare