To je to što me zanima!

Hilary Swank okrali u Parizu: Zamalo sam umrla od straha...

Opljačkali su je dok je sjedila u taksiju u Parizu. Lopovi su razbili prozor, iz ruke joj istrgnuli dizajnersku torbicu i otrčali. Jako se uplašila. Nada se da će ih policija naći
Vidi originalni članak

Nisam znala što me snašlo. Sve se dogodilo tako brzo i nisam ni stigla reagirati od straha, rekla je glumica. 

Hilary Swank (38) posljednjih dana bila je u Parizu. Nakon šetnje gradom sjela je u taksi kako bi otišla do hotela. Taksi je zapeo u gužvi na cesti i dok su stajali automobilu su prišla dvojica muškaraca, razbila stražnji prozor i Oskarovki iz ruke istrgnuli torbicu. 

Policija kaže da su takve pljačke nažalost česte u Parizu jer su putnici automobila zapelih u gužvi idealne žrtve - ne mogu ni izaći iz vozila i potrčati za lopovom zbog ostalih naguranih automobila.

Hilary se nada da će policija uhititi lopove i to ne toliko zbog torbice, već kako bi ih uklonili s ulica grada na kojima ljudima čine štetu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Perzefona Had 21.01.2013.

    prekrasna mi je ona!

  • Frenchgirl 20.01.2013.

    A ja mislila kako će joj dobro doći uloga boksačice za koju je i osvojila Oscara.MIslila sam da kad glumci glume da bar nekaj pokupe,nauče iz filmova,nije rečeno u smislu da je morala biti Muhamed Ali,ali da je bar naučila nekaj...ali dobro,ja isto sada pričam gluposti,lako je biti general poslije bitke,Bog zna kako bi se ja snašla u toj situaciji,poznavajući sebe vjerojatno bi samo počela plakati i vjerojatno se od straha onesvijestila...ali što se tiče glume i dalje mislim da ako glumiš neku ulogu,ne znam, doktorice da naučiš dio njihove terminologije,boksačicu da znaš bar pravilno udariti a da ne polomiš ruku itd.itd.Ufff šta sam svega sada napisala,malo zbrda zdola ali nisam mogla drugačije objasniti svoje mišljenje,evo nadam se da će bar netko skužiti kaj sam mislila reći :)) hehe

  • WOMANIZER 20.01.2013.

    da je došla kod nas, ostala bi i bez gaća!

Komentiraj...
Vidi sve komentare