To je to što me zanima!

Hiljade pahulja bijelih: Koncert u čast velikog Kemala Montena

'Napiši jednu ljubavnu', 'Dušo moja', 'Jedne noći u decembru' i 'Nije htjela' samo su neke od pjesama koje su kolege otpjevale u čast sarajevskom kantautoru
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj KD Vatroslav Lisinski koncertnim pod nazivom 'Hiljade pahulja bijelih'  obilježena je druga obljetnica smrti jednog od najvećih kantautora i glazbenika u regiji  - Kemala Montena.

Atmosferu u Lisinskom pogledajte ovdje: 

 

Tereza Kesovija, Gabi Novak, Goran Karan, Boris Novković, Halid Bešlić, Hanka Paldum,, Željko Bebek, Neda Ukraden. Teška Industrija, Željko Samardžić i Dražen Žerić Žera samo su neki od izvođača koji su večeras zapjevali antologijske pjesme sarajevskog kantautora i oduševili prisutne.

Branka Monteno stigla je na koncert u čast suprugu u s kćerkom Adrijanom te unukama Lajlom i Lorom, a ovaj jedinstveni događaj nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života.

- Budite sretni jer ste imali čovjeka koji je volio ljude. Gradu Zagrebu je velika čast što može sudjelovati u nečem ovakvom - poručio  je gradonačelnik Milan Bandić glazbenikovoj supruzi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • katarina1986 18.01.2017.

    Bilo je savrseno...diralo u dusu ❤️

  • DALMATINKA 18.01.2017.

    legendo predivnog glasa predivni i dragi kemo hvala na svakoj lipoj pismi na svakom stihu...tvoja publika te nikad nece zaboraviti ostat ces nam u sjecanju kao jedno toplo ljudsko bice kao čovjek

  • thiemfedal 17.01.2017.

    https://www.youtube.com/watch?v=w41F9xAtuzA

Komentiraj...
Vidi sve komentare