To je to što me zanima!

Hiljson Mandela napunio je Tvornicu kulture, a došli su ga slušati Tatjana Dragović i Vlaho

Hiljson je zajedno u glas s publikom pjevao 'Trap nije umro', 'Surbee', 'Mbappé', a na pozornici mu se pridružio i mladi glazbenik Dino Blunt i Zembo Latifa
Vidi originalni članak

Hiljson Mandela, član utjecajnog trap kolektiva KUKU$ te jedan od pionira trap žanra u Hrvatskoj večer je započeo svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Publike naravno nije nedostajalo, a sasvim je i logično jer su se karte za ovaj spektakl rasprodale prije 20-ak dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pozornicu je stupio u upečatljivoj ružičastoj modnoj kombinaciji, a imao je i vrlo interesantnu frizuru. 

- Dobra večer Tvornica, kako ste večeras? - upitao je Hiljson publiku koja je odmah poskočila od uzbuđenja vadeći mobitele kako bi sve posnimila.

Presretni su bili oni u prvim redovima, a s oduševljen su pjevali pjesmu 'Palac mi te volimo' i to na zahtjev Hiljsona. Pjevali su u glas svi, od prvih redova do zadnjih.

Mandelu je izrazito oduševilo to što gomila ljudi uopće nije bila iz Zagreba.

- Ima li ovdje netko, a da nije iz Zagreba? - upitao je otac hrvatskog trapa, a pola dvorane dignulo je ruke. Odmah im se i zahvalio i nastavio pjevati svoje hitove.

Hilje je zajedno u glas s publikom pjevao 'Trap nije umro', 'Surbee', 'Mbappe', a na pozornici mu se pridružio i mladi glazbenik Dino Blunt s kojim je zapjevao pjesmu 'On my neck'.

Bilo je i onih koji su ponijeli sa sobom natpis 'mogu na stage?' u nadi da će ih pozvati na binu da zajedno zapjevaju.

Djevojke koje nisu mogle odoljeti Hiljetu molile su da se skine, ali taj gušt im nije priredio, skinuo se samo u kratku majicu.

Kasnije mu se na bini pridružio i glazbenik Zembo Latifa s kojim je otpjevao 'Zvijezde'. To je ujedno i njihov zajednički singl. Koncertu su prisustvovali bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin partner, glazbenik Vlaho Arbulić.

POGLEDAJTE: RENE BITORAJAC I ANĐELKA PRPIĆ U 'EKSPERIMENTU'

Idi na 24sata

Komentari 26

  • gargamel 100% 22.02.2024.

    netko bi tim "veličinama" trebao objasniti da furanje na što luđe, to bolje, više ne prolazi.

  • MladenBanović 28.07.2023.

    Tko su ti tatjana dragović i vlaho koji je to bend?

  • Neprikladan 11.07.2023.

    A to ona bivsa Goranova s novim dečkom. Goran ih još financira?

Komentiraj...
Vidi sve komentare