To je to što me zanima!

Hip hop senzacija iz Dalmacije uživo na 24sata.hr u nedjelju

Nakon što su nedavno napunili riječki klub 'Palach', ovoga vikenda splitski bend 'Dječaci' nastupit će i u Zagrebu. Imat će dva koncerta, a jedan od njih je u nedjelju
Vidi originalni članak

U samo dva dana novi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva Dječaci 'Istina' rasprodan je u cijeloj Hrvatskoj i trenutačno je prvi na ljestvici najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Pjesme s albuma su u dva dana na YouTubeu preslušane preko 150.000 puta.

Dječaci su bend iz Splita s jednim Zagrepčaninom, a u svojim pjesmama vrlo jasno i otvoreno, ponekad i duhovito pjevaju o situaciji u Hrvatskoj. Članovi benda, Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zagrepčanin Zondo odlično funkcioniraju iako su različitih karaktera. 

Nedavno su napunili riječki klub 'Palach', a večeras i u nedjelju 27. studenog nastupaju u zagrebačkom Ksetu.

>>> Njihov nedjeljni koncert uživo možete pratiti na našem portalu od 22:00 sata!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • palermo_1 27.11.2011.

    Zakon.

  • sosqe 27.11.2011.

    cijeli zivot sam u hip hopu odnosno od samih pocetaka u zagrebu 90 tih i najjace scene i ovo je pre pre lose..uzas..da ih tbf nije zguro kod izdavaca nikad oni ne bi vidjeli svjetlo dana..ajde ta stvar dalmacijo mada i to je vec izlizana spika jako.izleda da to trziste zeli pa su dobili priliku..kamiondijo.ajme mili boze..

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 27.11.2011.

    prije su mi bili puno bolji.. jos je najoriginalniji Kid Rađa tocno se vidi razlika između ovog sada i prijasnjeg rada sto mi se nimalo ne sviđa.. s novog albuma jedino mi se sviđa pjesma Med

Komentiraj...
Vidi sve komentare