To je to što me zanima!

Hipnotizirani Mate Bulić tražio je od Ćire transfer u Kinu...

U novoj emisiji 'Zvijezde pod hipnozom', Mate Bulić, Edo Drakulić i Ana Vilenica isprobali su čari hipnoze
Vidi originalni članak

Mate Bulić (62) u kineskom restoranu čekao je starog prijatelja Ćiru Blaževića (84). Nogometni trener je sav sretan došao na sastanak, nije slutio da će ga tamo dočekati hiponotizirani pjevač. Sadržaj je to nove epizode “Zvijezde pod hipnozom”.

U nastavku je Bulić uvjeravao Ćiru da je odličan nogometaš i da mu sredi transfer u Kinu, a potom i darovao ženski šareni šal uvjeravajući ga da je bijeli. Blažević se nije mogao načuditi u što se pretvorio prijateljski ručak. Morali su još mijenjati i stolice i stolove, a na kraju je Bulić pjevao na kineskom jeziku.

Pjevač Edo Drakulić, frontmen tamburaškog benda Mejaši još je jedna osoba koja će se prepustiti čarima hipnoze. Edu će hipnotizer Timoteo Crnković uvesti u stanje svijesti u kojem će Edo biti uvjeren da je lopov na čijim bi mu vještinama pozavidio i sam Pink Panther. Edo će preko slušalice u uhu dobiti upute od Timotea da u prepunom restoranu krade razne stvari pokušavajući pri tom ostati neprimijećen.

 

Osim Ede, u ovotjednoj će epizodi sudjelovati i glumica Ana Vilenica. Hipnotizer Timoteo na njoj će isprobati trik imena golotinja u javnosti, a jedini koji će je u tome moći spasiti upravo je Edo Drakulić. 

 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • _Varešak_ 24.10.2019.

    Tko je taj Mate Bulić ?

  • 24.10.2019.

    Pa zar je nova tv spala na ovo,jadno i sve namješteno.

  • 24.10.2019.

    Bože da mi je vidjeti tog intelekta koji se dosjetio ovakve gluposti od emisije. Doslovno negledljivo. Prošli put sam gledao, T. Katanić na baušteli. Aj da je nju teško hipnotizirat, nije. Ali, kaže joj lik "miješaj beton", a ona iz torbice vadi mikser za kolače i miješa beton. I to je ok. Ali, kako ona može imati u torbici faking mikser ako cijeli scenarij nije unaprijed dogovoren? Kako frajer pod hipnozom može biti nesvjestan kamera i kamermana, a svjestan je drugih ljudi oko sebe? Drugim riječima, emisija je toliko glupa da je jednostavno negledljiva. Spasite sami sebe ovog očaja kojeg prikazujete. I da vam čovjek plaća pretplatu? Možete mi ga samo pojojit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare