To je to što me zanima!

Hlo: Sretna sam, oženila sam sina i postat ću baka

Ante Srzić (28), sin Hloverke Novak Srzić, vjenčao se s Ivanom Martinkec (23). Brojni uzvanici čestitali su mladencima što će postati i roditelji
Vidi originalni članak

U bijeloj vjenčanici s izvezenim kristalima udala se Ivana Martinkec (23) za Antu Srzića, sina urednice Informativnog progrma HTV-a, Hloverke Novak Srzić. Mladenci su pred sto uzvanika izrekli zavjete u kapelici crkve Sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu. Nakon obreda vjenčanja majka dvadesetosmogodišnjeg Ante izašla je ponosno ispred kapelice pozdravljajući se s rodbinom i prijateljima.
- Sretna sam, što drugo reći. Oženila sam sina, to je najljepši osjećaj - ponosno nam je rekla novinarka i urednica. Hlo je odjevena u crnu košulju i hlače, zagrnuta zelenom pašminom, veselo skakutala pjevajući pjesmu 'Večeras je naša fešta'. Mladence je ispred crvke dočekala prava 'bakljada' kao na nogometnoj utakmici. Brojni uzvanici čestitali su mladencima što će u veljači postati roditelji.
- Uskoro ću biti baka i jako sam sretna zbog toga. Ne znam hoće li biti unuk ili unuka, još je rano za to - dodala je Hloverka. Nakon crkve povorka se uputila na slavlje u hotel Westin. U maslinastozelenom Daiuatstu Applausu mladenci su stigli u hotel gdje su slavili do dugo u noć. Na ulazu u hotel Hoverka i njezina sestra Ruža srdačno su dočekale goste.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gaddi 11.10.2009.

    Bog Vas blagoslovio!!! Ne obraćajte pažnju na ove koji nemaju svoju sreću u životu pa to ne žele ni drugima...

  • seka58 11.10.2009.

    Čestitam Hloverki na normalnom ponašanju i vjenčanju.Zar se baš svi moraju proseravati glamurom ,a večinom to budu ukradene pare, a neki poslije namaju što da jedu,ali važno ja da se pokažu.

  • babyy 11.10.2009.

    kike.zg cetvero ih je i kad bi ovi komentatori iskusili takav zivot tesko da bi ovako nesto napsali. Sretno anti i Ivani

Komentiraj...
Vidi sve komentare