To je to što me zanima!

Hoće li drugi film o Deadpoolu uništiti 'Ratove zvijezda'?

Na kraju svibnja 2018. godine u kina dolazi novi film iz 'Ratova zvijezda'. Ali neki smatraju da se film o Hanu Solou neće dobro provesti u sukobu s 'Deadpool 2' koji isto tada stiže
Vidi originalni članak

Tvorac 'superheroja' (ovisno o situaciji) Deadpoola, Rob Liefeld, se na nedavno održanom sajmu stripova, Los Angeles Comic-Conu pohvalio detaljima iz nadolazećeg nastavka velikog hita iz 2016. godine, 'Deadpoola'. Uz to, Liefeld je konstatirao kako će 'Deadpool 2' uništiti film o Hanu Solou.

Naime, Disney se i dalje drži svojeg tradicionalnog datuma za objavljivanje novih filmova iz 'Ratova zvijezda' pa nam tako 'Solo: A Star Wars Story' dolazi 25. svibnja 2018. godine, nakon podosta otežane produkcije (kašnjenja, otkaz redateljima, problemi s glumcima). 'Deadpool 2' u kina dolazi samo tjedan dana kasnije, a autor smatra kako će 'Deadpool 2' oduzeti publiku filmu iz 'Ratova zvijezda'.

- 'Deadpool izlazi 1. lipnja, shvaćate? Disney je u zabludi i stavljaju svoj film tjedan dana ranije. Deadpool će ih rasturiti. Sedam dana kasnije, zapamtite moje riječi. Pamtite što sam rekao: Han Solo, makni se iz ljetnog termina jer sedam dana kasnije plaćenička vojska dolazi napucati Millenium Falcon u hipersvemir. Disney, unaprijed se ispričavam, ali govorim istinu. Deadpool će vas slomiti - rekao je kontroverzni stripaš.

Vjera koju Liefeld ima očigledno je izgrađena na nevjerojatnom uspjehu prvog filma, koji je zaradio 783 milijuna dolara diljem svijeta. U novom filmu Ryan Reynolds će ratovati uz Josha Brolina (glumi mutanta Cablea), o čemu su mnogi obožavatelji s ushićenjem pričali. Istovremeno, film o mladom Hanu Solou je počesto tjerao 'Warsere' da dižu obrve u nevjerici.

No valja spomenuti da je i 'Deadpool 2' imao probleme, nakon što je na setu poginula kaskaderka Joi Harris, čime je snimanje zaustavljeno na nekoliko dana. Hoće li mu se to osvetiti još nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dennyy 08.11.2017.

    Ovo su gluposti.. ako je netko fan i Deadpoola i SW, otići će pogledati oba filma i to je to.. ne vidim u čemu je problem i kako će jedan drugome oteti publiku.. kao da ulaznica košta 500 kn, a ne 30ak kn

  • ogy2007 06.11.2017.

    Postoji opcija da netko pogleda i oba filma u kinu?

  • korisničko ime zauzeto 06.11.2017.

    oba dva filma će biti super ali deadpool će razoriti sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare