To je to što me zanima!

Hoće li Nikola ipak prekinuti svoje vjenčanje s Barbarom?

Barbara shvati da je sada ostala potpuno sama, bez ikog na svojoj strani, i da je Nikola, vjerojatno, jedino što trenutno ima. Baš zato odlučna je udati se za njega
Vidi originalni članak

Nakon što je u sinoćnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' Filip pokušao poljubiti Marinu, ona ga večeras odbije zbog čega se on počne opijati i ludirati pa napravi incident pred vjenčanje Nikole i Barbare.

Nikola ga udari, a daljnju tučnjavu sprečava Ivan. Filip na kraju odlazi kući s Valentinom i istrese se na roditelje te im otkrije sve što ga je dugo mučilo. 

Za to vrijeme Ivan je siguran da Barbara ulazi u brak iz čiste koristi. Kako bi mu dokazala da to nije istina, Barbara odbije njegov miraz, a Brigita pobjesni kad sazna za kćerinu odluku. Barbara shvati da je sada ostala potpuno sama, bez ikog na svojoj strani, i da je Nikola, vjerojatno, jedino što trenutno ima. Baš zbog toga je odlučna udati se za njega iako je Ivan još jednom upozorava da to ne radi.

Nikoli je sve teže gledati Marinu, a kako se vjenčanje bliži, svjesniji je da povratka više nema. Odlučan pomoći ocu, traži snagu… no hoće li nastaviti s vjenčanjem, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zahira45 12.11.2013.

    Nikolica se neće oženiti...pogledajte zašto. :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare