To je to što me zanima!

Hoće li patuljasti ljudi pomoći s prenapučenosti našeg planeta?

Budućnost koja nam dolazi je sve samo ne mirna. Prenapučenost Zemlje je jedan od glavnih i gorućih problema. No znanost je posve moguće i za to pronašla rješenje
Vidi originalni članak

Redatelj Alexander Payne nas je već nekoliko puta poprilično iznenadio svojim filmovima. Od izvrsne komedije 'Postrance', preko drame 'Nasljednici' pa do njegovog posljednjeg filma 'Nebraska'.

Taj hvaljeni autor vraća nam se ove godine s filmom koji ga vodi na teritorij gdje još nije bio, u znanstvenu fantastiku. U pitanju je djelo 'Downsizing', tj. smanjivanje, koje se odvija u budućnosti u kojoj je Zemlja ozbiljno prenapučena.

No znanost je našla način da minijaturizira ljude, a Matt Damon i Kristen Wiig su jedni od onih koji će probati živjeti u takvom malenom izdanju

Pogledajte prvi teaser

U glavnim ulogama nalaze se gore spomenuti Damon i Wiig, dok im podršku daje uistinu zvjezdana ekipa. To su Christoph Waltz, Hong Chau, Jason Sudeikis, Laura Dern, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris i Margo Martindale. Alexander Payne režira prema scenariju kojeg je napisao uz svojeg čestog suradnika, Jima Taylora.

Film bi se u kinima trebao pojaviti pred sam Božić ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hadezeovac na kvadrat 11.09.2017.

    Ja sam uvijek tepao Velimiru Bujancu da je on čovjek budućnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare