To je to što me zanima!

Hoće li se opet rasplamsati stare ljubavi u BB kući?

U veliku Big Brother kuću sinoć su ušli Mateja, Stipe i Vita. Jesu li možda neke nove ljubavi na pomolu i hoćemo li napokon vidjeti pravi seks?
Vidi originalni članak

Povratak Splićanina Stipe u BB kuću popraćen je najvećim oduševljenjem stanara. Posebno ganuta bila je Maja-Paola. Posljednjih nekoliko dana povjerila se sustanarima kako joj nedostaje Stipe. Sigurna je bila da bi njezin boravak u kući bio potpuno drugačiji da je Stipe ostao u showu. Budući da se sada Stipe vratio, postoji velika mogućnost da će se Maja potpuno promijeniti. Znači li to da će popustiti sve kočnice i da će biti pravog seksa i iznad pokrivača? Stipe je za vrijeme svog boravka u tajnoj kući nekoliko puta izjavio da ako mu je netko 'j...zovan", da je spreman ići do kraja i pred kamerama. Je li mu Maja-Paola dovoljno privlačna ili ipak voli samo manekenke? Zlatna stanarka Mateja prvu večer boravka u velikoj BB kući najviše se zbližila s Goranom. On joj se već povjerio da obožava gledati pornofilmove. Hoće li Mateja popustiti i zaboraviti da u vanjskome svijetu ima nekog koga jako voli? Goran je svim stanarima ispričao da ne želi nikakav seks u kući. Ipak, priznao je da masturbira u WC-u. Hoće li dolazak nove stanarke promijeniti Goranove stavove? U kuću se vratila i Splićanka Vita. Crnokosa Vita prije odlaska u tajnu kuću posebno se zbližila s Krešom. Slavonac se pohvalio da je od Vite dobio 'ručni rad'. Vita je saznala da se Krešo hvalio svojim podvizima i sve ih opovrgnula. Hoće li mu zamjeriti što je pričao o njoj ili će napraviti korak dalje u njihovom zajedničkom odnosu?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • iriedaily 29.10.2007.

    kak mozs zatvorit covjeka za 10-ak grama biljke...mislim da je to nestrucnost zakonodavca! najte piti drogu jer i vino mece s nogu!!!!!!!

  • Golubica 28.10.2007.

    Stipe je predobar za maju-paolu. Ona malo bi malo nebi.. Njega to živcira i od njih neće bit ništa.. Isto tako i sa senkom i arsenom. Ta je tracara na kvadrat. Sve je to ludo

  • anita_18 28.10.2007.

    za stipe i maju je upitno jer ona stalno neš sere kak su oni samo frendovi,vita nebu niš dala kreši jer ga je onda sam iskoristila,a za mateju i gogija bi se dalo razmislit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare