To je to što me zanima!

Hoćete li kupiti časopis s golom Jelenom Urukalo?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Koju bi od sadašnjih i bivših farmerica najradije vidjeli golu u nekom časopisu? Hoće li Jelenina karijera "uzletjeti" nakon golišavog editorijala?
Vidi originalni članak

Farmerice su se raspričale o pokazivanju tijela u časopisima. Stefany je odbila Playboy, a Dvina se tamo već pokazala u umjetničkim fotografijama. Jelena Urukalo je otkrila kako je i ona već odbila brojne ponude da se slika gola, ali i da će se fotografirati "kao od majke rođena" u jednom časopisu nakon što izađe s farme. Ona je tijekom showa već pokazala grudi, a otkad je sunčano, sve češće oskudno odjevena leži na livadi. Mislite li da ona na taj način reklamira svoj budući golišavi editorijal? Je li Jelena dovoljno poznata i fizički zanimljiva da bi pozirala gola u nekom časopisu? Želi li ona takvim foto sessionom postati novi hrvatski "seks-simbol" ili joj je samo do novca koji će dobiti za fotografije? Treba li netko biti ekshibicionist da bi se slikao gol za časopis ili postoje i drugi razlozi zbog kojih bi se netko odlučio na takav potez? Koju bi Hrvaticu najradije vidjeli golu u nekom časopisu? Biste li se vi slikali goli za javnost i pod kojim bi to uvjetima bilo? Mislite li da takve fotografije ponižavaju i vrijeđaju žene?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dyana001 14.05.2008.

    baš sam pogledala na netu kako zapravo ta izgleda....bogami zgodna ni lijepa nije niti malo...a tijelo je ok....sve u svemu,kakva god da je radije bi Grdićku gledala golu hahaha

  • ivanivanivan 13.05.2008.

    sight sta si debil??? samo kazem da je zgodna!! a ako je tvoja cura ljepsa od nje,nije sigurno,a ni pametnija. tako da nemoj pricat gluposti.

  • Gara 12.05.2008.

    nego šta..bar 4 časopisa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare