To je to što me zanima!

Holivudski glumac snima film u Bukureštu, oduševio ga portret

Jacksonov film sa Salmom Hayek i Ryanom Reynoldsom koji je lani snimao u Zagrebu, Rovinju i Rijeci u kina bi trebao stići krajem ljeta, a glumac trenutačno opet snima u Europi
Vidi originalni članak

Prošle godine proslavljeni holivudski glumac Samuel L. Jackson (71) snimao je film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Hrvatskoj i slobodno vrijeme rado provodio istražujući gradove, znamenitosti i ugostiteljske objekte. Razgovarao je s ljudima i interesirao se za lokalna zbivanja i tradiciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutačno snima film 'The Asset' u Rumunjskoj pa posljednjih dana boravi u Bukureštu, a na društvenim mrežama je poprilično ažuran. Pohvalio je Jackson, između ostalog, hotel u kojem odsjeda, a posebno ga je oduševio portret u jutarnjoj kavi koju su mu servirali. 

- Kad ti šalica kave funkcionira i kao zrcalo - napisao je glumac, na kavi sa samim sobom. 

UŽIVA U ZAGREBU U pauzi od snimanja Samuel L. Jackson 'skočio' je po kokice

Jacksonov film sa Salmom Hayek i Ryanom Reynoldsom koji je lani snimao u Zagrebu, Rovinju i Rijeci u kina bi trebao stići krajem ljeta, dok je triler 'The Asset' u kojem glumi s Maggie Q i Michaelom Keatonom tek započeo sa snimanjem pa će se fanovi morati strpjeti barem do 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare