To je to što me zanima!

Hopkins je glavni na Twitteru: 'Ludim' videom zabavio fanove

Holivudski glumac će u novom filmu igrati papu Benedikta XVI., a za potrebe snimanja Rimom je nedavno šetao u papinskoj odori i crvenim Pradinim cipelama
Vidi originalni članak

Anthony Hopkins (80) jedan je od omiljenih glumaca, a iako je zagazio u deveto desetljeće života, to ne znači da je prestao pratiti trendove.

NOVA ULOGA Anthony Hopkins postao Papa: Hanibal će praštati grijehe...

Legendarni oskarovac vrlo je aktivan na društvenoj mreži Twitter, a posljednji video koji je objavio u jednakoj je mjeri oduševio i uplašio njegove pratitelje.

- Evo što se dogodi kad samo radite, a ne zabavljate se - stoji u opisu snimke u kojoj Hopkins pleše te radi pomalo jezive grimase.

Snimka je ubrzo postala viralni hit, a nisu izostale ni reakcije obožavatelja na društvenim mrežama.

Inače, holivudski glumac će u novom filmu igrati papu Benedikta XVI., a za potrebe snimanja Rimom je nedavno šetao u papinskoj odori i crvenim Pradinim cipelama te je tako zbunio obožavatelje.

ANTHONY HOPKINS Uživao je u ženama i alkoholu pa upoznao svoju 'dobru vilu'

U filmu koji prati život Josepha Ratzingera (91) od trenutka u kojem je postao poglavar Katoličke crkve dok nije dao ostavku na tu dužnost, Hopkins će igrati glavnu ulogu. Kao i Benedikt XVI., Hopkinsa su odjenuli u bijelu halju te ga okitili zlatnim križem i papinskim cipelama

Idi na 24sata

Komentari 16

  • starlight 24.04.2018.

    karizmatičan glumac ...odličan kao staro vino ;)

  • Tigar 74 23.04.2018.

    Pretpostavljam, još jedna vrhunska uloga. Legenda..

  • 23.04.2018.

    treba biti film o papi franji a ne o benediktu

Komentiraj...
Vidi sve komentare