To je to što me zanima!

Hopkins 'upao' u kuću u kojoj je rođen i rekao da je želi kupiti

Anthony Hopkins stigao je pred kuću u kojoj je odrastao u društvu vozača, supruge i dva tjelohranitelja. Sadašnje vlasnike kuće pitao je može li je razgledati i kupiti
Vidi originalni članak

Oskarovac je zapanjio vlasnike kuće u velškom gradiću Port Talbotu u kojoj je odrastao neočekivanim posjetom i primamljivom ponudom. Prema pisanju britanskih medija, Anthony Hopkins (75) pred malenu kuću stigao je automobilom s vozačem, suprugom Stellom i dva tjelohranitelja, popio šalicu čaja i pitao bi li je mogao kupiti.

Glumac je sadašnje vlasnike kuće, Chrisa Trainora (32) i njegovu partnericu Carly Culver, pitao bi li je mogao razgledati. Zbunjeni par pozvao je glumca i njegovu pratnju u kuću u kojoj su se zadržali 30 minuta.

- Pogledao sam kroz prozor, a vozač mi je rekao da je dovezao Anthonyja i njegovu suprugu u London. Tada je Hopkins provirio glavom kroz prozor i rekao: Kako ste?. Znao sam od prijašnjeg vlasnika da je Anthony rođen u kući i da je niz godina živio u njoj pa sam ga pozvao unutra. Razgledao je kuću i rekao mi da je rođen u sobi moje kćeri Poppy (2) - rekao je Trainor.

Dodao je kako ih je pozvao da ga posjete u njegovoj vili u Malibuu.

- U jednom trenutku njegova je supruga otkrila da je zainteresiran za kupnju moje kuće. Našalio sam se zbog toga, no definitivno ću razmisliti o ponudi. Bio sam šokiran posjetom, no on je puno značio Hopkinsu. Drago mi je da je posjetio mjesto u kojem je rođen - izjavio je vlasnik kuće.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • katani 07.01.2013.

    i ja bi voljela vidjeti jos jednom kucu u kojoj sam odrasla, nazalost srusena je u ratu, to su predivne uspomene koje se nemogu platiti

  • LukaIvanisevic 07.01.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=K8O67agN_EU ! "Ovo je moja kuca zivio sam tu"! <33

  • WOMANIZER 06.01.2013.

    moja kućica, moja slobodica! hehe nema do kuće u kojoj si odrastao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare