To je to što me zanima!

Horvatova rođakinja glavna je dizajnerica kod S. McCartney

Kad je otišao u London, prije nego što je postao muška dadilja, Horvat je pomagao rođakinji, piše Story. S imućnom obitelji kod koje čuva djecu, proputovao je svijet
Vidi originalni članak

Horvatova (33) obitelj i prijatelji i više su nego zadovoljni Horvatovim ponašanjem u kući Velikog Brata, piše Story. Ponosni su na njega, a koliko je pozitivan dojam ostavio na svoje sumještane u Dugom Ratu govore i njihovi svakodnevni komentari o dečku kojeg su donedavno znali samo iz viđenja. 

Horvat u Londonu radi kao muška dadilja, a s obitelji kod koje inače boravi proputovao je cijeli svijet. Prije nego što je počeo brinuti o njihovoj djeci, Horvat je pomagao rođakinji Nataši koja je glavna kreativna dizajnerica kod Stelle McCartney. Horvatova sestra Petra otkrila je kako bi svi voljeli da Horvat pobjedi, a ako se to ne dogodi, sigurna je da će pronaći svoje mjesto u modi ili na estradi. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story

Idi na 24sata

Komentari 137

  • maše 10.06.2011.

    horvat je zaslužio pobjedu,ali bi volila da dule dobije lovu,pa možda nešto da i horvatu,premda bi prije horvat podijelio s dulom nego dule s njim. a jadni dule dobar je ali ipak malo dosadan

  • hanna montana 09.06.2011.

    HORI je zakon samo toliko sve naj................

  • pernica 09.06.2011.

    BB je namješten, već se zna pobjednik, a to NAŽALOST nije Horvat. On je jedina iskrena, normalna osoba u ovoj ludoj kući, i zaslužuje pobjedu!!!!! Svaki put kad ga čujem kako priča ja se od srca nasmijem, tako mi je drag i simpatičan...lijepo pleše- plesao je i folklor u Dugom Ratu, ima smisla za ples, osjeća ritam. Ja mu želim sreću i uspjeh bez obzira na sve, jer je zaslužuje...za sve zlobnike: on nije homo....svaki dan sam sa njegovom sestrom, ona bi valjda znala! a kao da je i bitno s kim vodi ljubav? s kim vi vodite ljubav? momak je normalan-voli žene!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare