To je to što me zanima!

Houdek pjevao djeci u školi i vrtiću bez dopuštenja

Zagreb: Gradski ured za obrazovanje i sport nije odobrio Houdekove gaže u školama. Pjevao je u Zaprešiću, Dugom Selu, Pušći, na Pešćenici...
Vidi originalni članak

Ne znam kako je Daliborka Carević organizirala moje nastupe u vrtićima i školama. Ona je majka djevojčice koja je pjevala sa mnom. Ponudila mi je suradnju. Pristao sam ne razmišljajući o novcima, pravdao se Jacques Houdek (26). U nekoliko zagrebačkih škola i vrtića on je pjevao djeci, čiji su roditelji za nastup platili 20 kuna. D. Carević tvrdi da je taj novac prikupljala kako bi platili razglas. Ravnatelji škola tvrde da nikakav ugovor s pjevačem ni s D. Carević nisu potpisali.
- Dobili smo pismenu ponudu od Jacquesove menadžerice u kojoj je pisalo da će se oni pobrinuti za razglas. Učenici su dali novce, ali oni su još u školskoj blagajni, jer nam nitko nije ispostavio račun. Novce ćemo vratiti učenicima - kaže ravnateljica OŠ Ljudevit Gaj, Đurđica Šepac.
U Gradskom uredu za obrazovanje i sport kažu da Houdeku nisu dali odobrenje da nastupa u vrtićima i školama. Grad Zagreb, kojim upravlja SDP, nije ni znao za te gaže niti ih je odobrio. Houdek je u predizbornoj kampanji pjevao za HDZ.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • blufonac 12.12.2007.

    Buco, ne seri! Od djece uzimat. Sram te bilo! Je dr. Ivo zna kak zarađuješ?

  • KujtimShalja 12.12.2007.

    Debeli Gile ne seri! Humanitarnim radom se bave ljudi koji su jako bogati. Ti moj \"Pavaroti za siromašne\" si bogat samo duhom i eventualno kilama. A ova tvoja pretenciozna sranja o tome kako bi ti uvjek za djecu besplatno si zabij u guzicu, ako je pronađeš. Da nema album koji promovira i da nije gladan kruha nebi ni pjevao za dječicu nego bi punio domove sportova. Znaš zašto Edo Maajka ne pjeva za djecu. Ne zato što nema para ili zato što je đubre, nego zato što je popularan i uspješan, pa samo uplati u neku zakladu.

  • user_3879 12.12.2007.

    pa on i ne bi drugdje trebao pjevati....zanima me jel ikad koji novinar provjerio njegovo \'\'školovanje u americi\'\' !?e žak moj....vuće te gravitacija...nemam ništa protiv tebe,ali čovječe pa nemoj djecu plašit! trebalo bi i tebi naplatiti veči porez zbog obujma....znaš li da pretilost postaje zakonski regulirana u svijetu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare