To je to što me zanima!

Houdek predstavlja spot za novi singl 'Ne vrijedi plakati'

Podsjetimo, devet tradicijskih, starogradskih i autorskih pjesama, romanci i šansona uvršteno je na kompilaciju 'Ljepote takve nij' koja je objavljena u lipnju
Vidi originalni članak

Jacques Houdek predstavlja spot za pjesmu 'Ne vrijedi plakati' s albuma 'Ljepote kakve nij'. Video potpisuje Produkcija Nova iz Đakova. Redatelj spota je Mario Šulina.

Devet tradicijskih, starogradskih i autorskih pjesama, romanci i šansona u tamburaškim aranžmanima Krunoslava Dražića i Krunoslava Seletkovića, uvršteno je na kompilaciju 'Ljepote takve nij' koja je krajem lipnja objavljena u nakladi Croatia Recordsa.

Pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića pjevali su Ervin Baučić, Igor Delač, Maja Blagdan, Sandra Bagarić i Martina Tomčić, Giuliano, Hanka Paldum, Jacques Houdek, Đani Stipaničev i Arsen Dedić, a svi oni izvode poznate evergreene poput 'Ribara starog kći', 'Miruj, miruj srce moje', 'Kad bi ove ruže male', 'Ne vrijedi plakati', 'Dida moj' i druge. Sve tambure odsvirao je Krunoslav Dražić, stručni suradnik na albumu je Mihael Ferić, a mix i mastering odradio je Ivanetic Sound.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.11.2014.

    Kakav je to naziv albuma "...nij'"????

  • čočo đuđica 10.11.2014.

    kako ga je konj uspija povuć???

  • mala kovrčava 10.11.2014.

    Žak ima predivan glas i drago mi je da se vratio i da će biti u žiriju The Voica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare