To je to što me zanima!

Houra o zabrani korištenja imena 'Prljavo kazalište': Vidjet ćemo što uopće piše u rješenju

Jasenko i Mladen Bodalec ne mogu više koristiti ime 'Prljavo kazalište', a s obzirom na to da planiraju i dalje nastupati otvara se pitanje pod kojim imenom će bend nastaviti s radom
Vidi originalni članak

Gitarist i osnivač benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (62) u razgovoru za RTL.hr otkrio kako još uvijek nije primio nikakvo rješenje o privremenoj mjeri zabrane korištenja imena 'Prljavo kazalište', ali ga kroz nekoliko dana očekuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Houra je priznao da planira uložiti prigovor na rješenje, ali ne želi razgovarati o detaljima sve dok je postupak u tijeku.

- Ne mogu pričati o stvarima koje su trenutačno u postupku, nitko od nas još uvijek ništa nije zaprimio, niti Bodalec niti odvjetnici. Novinari su došli do tih spisa, ali naši odvjetnici bi trebali taj dokument dobiti ovih dana. Trebamo vidjeti što uopće tu piše pa da onda na njega radimo prigovor. Može pisati i o Trećem svjetskom ratu - rekao je Jasenko.

Jasenko i Mladen Bodalec (63) ne mogu više koristiti ime 'Prljavo kazalište', a s obzirom na to da planiraju i dalje nastupati otvara se pitanje pod kojim imenom će bend nastaviti s radom.

DOBILI ZABRANU Evo koliko mogu biti kažnjeni Houra i Bodalec ako nastupe pod imenom 'Prljavo kazalište'

- U ovom trenutku ne želim pričati o novom imenu. Ne mogu komentirati nešto što je trenutno u postupku. Pretpostavljam da ćemo taj dokument uskoro dobiti. Ne želim ništa kalkulirati, vidjet ćemo idući tjedan kako će se situacija odvijati. U krajnjem slučaju, postoje odvjetnici pa ćemo vidjeti kako će priča na kraju završiti - objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nabime 08.07.2022.

    vise nije Prljavo, sada mogu biti Pocisceno Kazaliste!

  • Tom Macdonald 08.07.2022.

    Onečišćeni teatar

  • bosanac 08.07.2022.

    Neuredno pozorište.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare