To je to što me zanima!

Houra zapjevao 'Heroja ulice' pa pala romantična prosidba

Publika je, s upaljenim bakljama i bljeskalicama na mobitelima ofarbala tamno nebo u crveno i tako poklonila Domagoju i Ani sjajne fotografije za uspomenu
Vidi originalni članak

Bend Prljavo kazalište u ponedjeljak navečer je nastupio na 56. Đakovačkim vezovima, a njihov obožavatelj Domagoj se odlučio na prosidbu djevojke Ane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pozornici iza crkve Svih svetih, Jasenko Houra je zapjevao 'Heroja ulice', a Domagoj je zaprosio djevojku Anu. Naravno, Ana je pristala.

Publika je s upaljenim bakljama i bljeskalicama na mobitelima, ofarbala tamno nebo u crveno i tako poklonila Domagoju i Ani, sjajne fotografije.

Poznato je da su zagrebački bend napustili neki članovi, a među njima i bubnjar i jedan od osnivača Tihomir Fileš. On je, na neki način, godinama bio i menadžer benda, pa je, kako je otkrio u medijima, zaštitio ime i žig "Prljavo kazalište". I sad već bivšem bendu ne dopušta nastupati pod tim imenom. Frontmena i autora većine pjesama Jasenka Houru to ne dira previše. 

OGLASILI SE PREKO ODVJETNIKA Evo što se događa s Prljavcima: Nismo se raspali, ali mogući su nastupi u različitom sastavu...

- Bend Prljavo kazalište nije se raspao nego i dalje djeluje i aktivno radi na stvaranju novog glazbenog materijala kao i na planiranju budućih aktivnosti u obliku nastupa uživo i izdavanja albuma - priopćio je Houra putem odvjetnika.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata