To je to što me zanima!

Hrabar izbor Zrinke Cvitešić na premijeri serije: Umjesto haljine odjenula hlače i prozirni korzet

Zrinka je na novoj znanstveno-fantastičnoj surađivala s Toni Collette i Johnom Leguizamom, a premijera je održana jučer u Londonu...
Vidi originalni članak

Glumica Zrinka Cvitešić (43) zasjala je na londonskoj premijeri serije 'The Power', znanstveno-fantastične drame temeljena je na istoimenoj knjizi Naomi Alderman. Zrinka je za ovu prigodu odabrala hrabru odjevnu kombinaciju u čijem je fokusu bio prozirni bež top.

FOTKA IZ NOVOG SERIJALA 'THE POWER' Lice Zrinke Cvitešić osvanulo na velikom plakatu u Los Angelesu: 'Izgleda da smo sve bliže i bliže'

Top je inače dizajnirala naša dizajnerica Matija Vuica (65), a Zrinka ga je iskombinirala sa klasičnim crnim hlačama visokog struka i bež štiklama. Kombinaciju je upotpunila retro valovitom frizurom. 

Glumica je u seriji utjelovila lik Tatiane Moskalev, supruge moldavskog diktatora, a glavnu ulogu igra australska glumica Toni Collette (50). Sa Zrinkom glumi i John Leguizamo (62), a serija donosi priču o ženama koje dobiju moć strujnog udara što izazove poremećaj ravnoteže u cijelom društvu. 

- Moja Zrinka je samostalna, nastoji ne pričati puno o poslu. Ipak, kad to odluči, to je tek kad su serija ili film završeni - otkrio nam je ranije Zrinkin otac Ivica Cvitešić.

Zrinka već dugo vremena surađuje s dizajnericom Matijom Vuicom, koja je zaslužna i ovo izdanje.

- Opskrbila sam Zrinku haljinama i raznim kombinacijama tako da ne mora brinuti što će i za koju priliku odjenuti. Naime, odmah nakon londonske premijere odletjela je za New York gdje ju očekuje nova promocija serije. Vjerujem da će tamo biti glamuroznije nego u opuštenom Londonu - kazala je Matija Vuica za Story.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 5.dimenzija 22.03.2023.

    Vec video 3276 puta!

  • ZOOM_1 22.03.2023.

    Osim što je hrabar, ovaj izbor je i promašen i loš. Možda na nekom drugom ni ne bi tako loše izgledalo, ali ženi koja i nema neke obline, ovaj korzet i nije neki prijatelj. Ne kažem da treba imati peticu, nego da taj korzet na njoj izgleda loše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare