To je to što me zanima!

U petak na kioscima: Voditeljica Nikolina Pišek zvijezda je novog Cafea: 'Baš sve se promijenilo!'

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Prošlih tjedana samouvjereno iz subote u subotu kroči na pozornicu RTL-ove uspješnice 'Masked Singer' i odrađuje posao poput pravog profesionalca. Iako će uskoro biti godinu dana otkad je Nikolina Pišek ex Ristović (47) postala udovica, nakon što joj je suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Život mi se zaista promijenio potpuno. Izgleda baš potpuno drukčije nego prije tih nepunih godinu dana. I struktura prijatelja, poznanika, poslovnih suradnika..., sve se promijenilo. Evo, ni obitelji više nema - kaže nam Nikolina.

Njezinu veliku ispovijest ekskluzivno pročitajte samo u Cafeu koji je na svim kioscima u petak. Samo uz 24sata.

U petak je 30. dodjela Porina u zagrebačkom Boćarskom domu, pa smo se prisjetili slavnih dana ove glazbene nagrade, kad je to bio gala događaj, pun glamura te eminentnih ljudi i iz struke i s estrade.

Posljednjih tjedana svi pričaju o Netflixovu hitu 'Beef' pa nije bilo druge nego je pogledati. Idealna za vikend-gledanje jer jednostavno je nećete imati srca razvlačiti.

Donosimo i najveći te najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Orion23 28.04.2023.

    Bas je jadna ta zena, znaci dok je bila bogato udana nije se bavila nikakvim poslom, a sad sirota iskace iz pastete, jadnica!

  • VLADEK72 27.04.2023.

    Koja laž da je voljela pokojnog, voljela je novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare