To je to što me zanima!

HRT-ove voditeljice Vucelić i Mück Sušec: 'Stižu nam bebe'

Voditeljski par Zlata i Saša Sušec vjenčali su se krajem 2013. na imanju u zagrebačkim Šestinama nakon pet godina veze. Bračne zavjete izrekli su pred matičarkom i stotinjak gostiju
Vidi originalni članak

Zlata Mück Sušec (33), voditeljica na HRT-u i Anteni Zagreb i sportski komentator RTL -a, Saša Sušec (36) očekuju prinovu u obitelji. Par već ima sinčića Tina (4), a 'pojačanje' stiže u lipnju.

- Presretni smo. Dobro se osjećam pa još nisam otišla na porodiljni - rekla je Mück Sušec za Gloriju.

Par se vjenčao krajem travnja 2013. na imanju u zagrebačkim Šestinama nakon pet godina veze. Bračne zavjete izrekli su pred matičarkom i stotinjak gostiju u šatoru okruženi zelenilom.

Nakon obreda mladenci su se razdvojili i družili se s uzvanicima. Na švedskom stolu u šatoru gostima su servirali pršut, sir i dinje, a konobari su spravljali 'Sex on the beach' i druge koktele. 

'Roda će uskoro posjetiti' i voditeljicu HRT-ova Dnevnika Tomislavu Vucelić (ex. Gudelj) i njezina supruga, menadžera Ivora Vucelića.

Par se vjenčao krajem studenog u Dubrovniku,  a lijepa vijest dočekala ih je po povratku s medenog mjeseca.

Inače, Vucelić je prije sadašnje supruge dva mjeseca bio u braku s voditeljicom Lanom Pavić te u kratkoj vezi s voditeljicom Mijom Kovačić.

Tomislava se u Dnevniku u podne izmjenjuje s kolegama Dajanom Šošić, Ivanom Dorianom Molnarom i Igorom Dunajem.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • NivesG 09.02.2018.

    Kako će li tek te bebe izgledati za 20-tak godina... Puno sreće roditeljima u odgoju beba...

  • kinezojapanac 09.02.2018.

    Ja bi da sam na njihovom mjestu tražio potvrdu DNK analize. Kad se već reklamiraju neka u potpunosti prikažu naciji ko je otac.

  • naomi-1 08.02.2018.

    Kako se u porodičnoj firmi HTV repliciraju replikanti,40 sam godina čekao da ode Sušec a sada moram gledati njegovog klona,fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare