To je to što me zanima!

Pljušte reakcije fanova na Doru 2024: 'Let 3 divlja i napada, a ostalo su uspavanke, dosadno'

Na drugom programu Hrvatskoga radija puštaju se premijerno pjesme svih izvođača koji će se predstaviti na pozornici Dore ove godine
Vidi originalni članak

Kao i prošlih godina, na Drugom programu Hrvatskog radija puštaju se sve pjesme koje se ove godine natječu na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu za Eurosong.

Svi ljubitelji glazbe, uključili su radio kako bi čuli nove skladbe, a svoje su mišljenje izrazili i na društvenim mrežama.

Emisiju je otvorio Alen Đuras, koji je priznao kako se već duže vremena htio prijaviti na Doru. On se natječe pjesmom 'A Tamburitza Lullaby'. 

- Krećemo jako... s uspavankom - komentirao je jedan, a drugi dodao da je pjesma 'dosadna'.

- Nije loše, ali nedostaje nešto - pojasnio je treći.

Naši prošlogodišnji predstavnici, Let 3 predstavili su novi hit 'Babaroga', a naišli su na podijeljenja mišljenja slušatelja.

'Let 3 rastura', 'Bolje od Mame ŠČ!', 'Babaroga divlja i napada', pisali su neki.

'Mislim da Let 3 sigurno ne šaljemo ove godine', 'Sada znamo da Let 3 ne pobjeđuje', pojasnili su drugi.

Pjesma 'Gasoline' mlade glazbenice Marcele oduševila je javnost, a neki su napisali kako 'hitno trebaju čuti pjesmu na glazbenim platformama'.

Sve preostale pjesme moći ćete slušati na radiju do 17 sati, a pretposljednjeg ćemo čuti Damira Kedžu, pobjednika Dore 2020. godine koji nažalost zbog pandemije nije nastupao na Eurosongu. Prema komentarima na društvenim mrežama, neki ga jedva čekaju čuti.

- Možemo li sve preskočiti i čuti Kedžu - napisao je jedan.

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • dobar loš zao No1 04.01.2024.

    Pošaljite Tomsona..on je istinski Hrvat,..,nebitno rezultat..,bitno je onaj koji voli Hrvatsku ima pravo da je i zastupa,on je pravi kandidat

  • dobar loš zao No1 04.01.2024.

    Di su psiholozi, pedagozi..da takve stvari stavljaju na TV, a maloljetnici ti gledaju..,i onda se pitaju zašto su nam nastrana dica..dite će misliti da je to normalno čim se stavlja takve stvari na ekrane..

  • TCB 04.01.2024.

    Moj Favorit Miso Kovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare