To je to što me zanima!

Hrvat brendirao Presleya i preduhitrio Elvisovu obitelj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
E. Jelčić ima kreditnu karticu s Elvisovim imenom koja je već dostupna u Americi. Vjeruju da će i u SAD-u uspjeti registrirati tvrtku pod istim imenom
Vidi originalni članak

Sin hrvatskih iseljenika Elvis Jelčić prošle je godine uspio patentirati ime tvrtke “ElvisFINANCE” koja prodaje hipoteke i osiguranja u Australiji. Odvjetnici Presleyjevih nisu ni pokušali zabraniti upotrebu Elvisovog imena u nazivu tvrtke. Jelčićeva tvrtka posao je proširila i na kreditno poslovanje. Napravili su kreditnu karticu Elvis Presley, koja je već dostupna u Americi. Vjeruju da će i u SAD-u uspjeti registrirati tvrtku pod Elvisovim imenom. Uspio je preduhitriti Presleyevu obitelj da učini isto.
- Ako me tuže, čekam ih na sudu - kaže Jelčić. Lani se na Presleyevu imenu zaradilo 275 milijuna kuna. Ovih dana  na obilježavanju obljetnice Elvisova rođenja fanovima će se na Gracelandu pridružiti Elvisova kći Lisa Marie (41) i udovica Priscilla (64). U Memphisu su ove godine 8. siječnja proglasili “Dan Elvisa Presleya”, koji će proslaviti brojnim koncertima i izložbama.

ELVIS BI DANAS BIO DEBEO, PROĆELAV I PODBUHAO
Presley je rođen 8.1.1935 u gradiću Tupelu, a da nije umro u 42. godini, u petak bi slavio  75. rođendan. Obožavatelji su kompjuterski simulirali Elvisa kao starca. Fotografija ga prikazuje kao proćelavog i podbuhlog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • _christine_ 08.01.2010.

    Sretan rođendan Elvisu! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare