To je to što me zanima!

Hrvati se svađaju oko Ukrajine i Eurosonga: 'A zašto nama nisu dali pobjedu kad je bio rat?'

Zašto su ostali uopće i dolazili bezveze? Ma dajte im sve moguće nagrade u svim natjecanjima i ljudima uštedite vrijeme, piše jedan komentator...
Vidi originalni članak

Nižu se reakcije na pobjedu Ukrajine na Eurosongu. Energični nastup pjesme 'Stefania' oduševio je gledatelje i glasače diljem svijeta, a Ukrajina je od početka natjecanja bila apsolutni favorit. Dvorana se nakon proglašenja napunila oduševljenim uzvicima i gromoglasnim pljeskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, ima i onih kojima se pjesma nije svidjela te su kritizirali izbor pobjedničke pjesme. Mnogi hvatski komentatori smatraju da je nepravedno i da je izabrana Ukrajina isključivo zbog trenutne situacije u svijetu i rata.

KONSTRAKTA PETA Pogledajte konačan poredak u finalu Eurosonga: Miji za prolaz dalje nedostajalo jedno mjesto

- Zašto su ostali uopće i dolazili bezveze? Ma dajte im sve moguće nagrade u svim natjecanjima i ljudima uštedite vrijeme - piše jedan komentator. S njim su se složili i drugi te spomenuli da je i Hrvatska nastupala u teškom poslijeratnom razdoblju.

Podsjetimo, ukrajinska folk-rap grupe Kalush Orchestra donijela je Ukrajini treću pobjedu na Eurosongu sa 631 bodom. Prva je to učinila Ruslana 2004. godine, a zatim i Jamala 2016. godine s pjesmom '1944'. 

'UKRAJINSKA HIMNA' Kalush Orchestra na vrhu je Europe, kako vam se sviđa spot pobjedničke pjesme Eurosonga?

- Hvala jako puno, hvala za podršku. Ovo je za Ukrajinu. Slava Ukrajini - rekli su iz benda.

Konačni poredak zemalja u finalu možete pogledati OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 407

  • lola lolita 15.05.2022.

    Naši kritiziraju pobjedu Ukraine… kao rat je pa su zato pobjedili a mi agresoru  na našu državu dali 12 bodova….gdje vam je pamet HRT, sigurno se nalazi  u onom kadinu gdje “umjetnica”umiva svoje svoje ruke tj. pere  se Srbija, a što ćemo mi sad?

  • JR 15.05.2022.

    Alo bre pa ko dade onoj retardiranoj lječničkoj kosa-slizena-jetra pesmi 12 bodova taj triba lagano tražit i sam lječnika...specijalista!

  • 15.05.2022.

    prevara kao i rat. sve je to štela..

Komentiraj...
Vidi sve komentare