To je to što me zanima!

Hrvatska Kim Kardashian: 'Bit ćemo roditelji, jedva čekamo'

O Jeleninoj trudnoći šuška se već više od tjedan dana, a ovo je prvi put da se ona oglasila povodom toga...
Vidi originalni članak

Beauty i fashion blogerica Jelena Perić (28) na društvenim mrežama objavila je fotografiju s dečkom i nogometašem Igorom Bubnjićem (27) na kojoj on drži sliku s ultrazvuka i ljubi Jelenu u trbuh.

- Jedva te čekamo upoznati. Hvala ti Bože - napisala je Jelena u opis fotografije. Influencerica je, kako kaže, trudna već 13 tjedana. 

- Bit ćemo roditelji! - dodala je. O Jeleninoj trudnoći šuška se već više od tjedan dana, a ovo je prvi put da se ona oglasila povodom toga.

Par je nedavno proslavio godišnjicu veze, a ljeto su proveli odmarajući se u Igorovom rodnom Splitu. Nekoliko tjedana su boravili na Pagu i u Makarskoj. Jelena često na društvenim mrežama objavljuje fotografije zaljubljenog para, a tek su početkom godine otkrili javnosti da su u vezi. 

Jelena, koja je dobila nadimak 'hrvatska Kim Kardashian', jedna je od najpopularnijih hrvatskih blogerica te ju na Instagramu prati više od milijun ljudi. 

- Balansiram između šminke, odjeće i lifestylea na Instagramu pa kada ne snimam beauty tutorijale, snimam outfite, uređujem videe, odgovaram na mailove, odlazim na sastanke i tako u krug. U svakom slučaju, nikad nije dosadno. Ovaj posao nije lak - rekla je jednom prilikom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mama201 06.09.2019.

    Daklr ne upitno,zena je lijepa (ako je vjerovati instagramu) ali daleko je od komplimenta zvati nekoga i zbog toga (jos gore ) biti ponosan da si hrvatska kim kardashian jer ako cemo realno mislim po cemu je ona poznata?!? Daj me nemoj! Meni bi to bila uvreda

  • mahegiarct 06.09.2019.

    Hocete rec da je ovo seljacka verzija Kardashiana hahaha

  • dottie 06.09.2019.

    daj prestanite ju tako zvati..koja sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare