To je to što me zanima!

Hrvatska Kardashianka uživa s bivšim 'vatrenim': Sretna sam

Kako Story piše, blogerica Jelena Perić i njezin dečko, nogometaš Igor Bubnjić čekaju dijete, međutim, par nije želio komentirati glasine o trudnoći
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih hrvatskih beauty i fashion blogerica Jelena Perić (28) nedavno je proslavila prvu godišnjicu veze s dečkom i nogometašem Igorom Bubnjićem (27). No, kako tvrdi magazin Story, osim godišnjice, Perić i bivši mladi i A-reprezentativac Hrvatske očekuju bebu. Međutim, par ne želi komentirati te glasine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako Story doznaje, par je upravo na godišnjicu veze saznao da očekuju prinovu koja će u njihov dom stići ove zime. Izvor blizak paru otkrio je kako se u prvom tromjesečju trudnoće Jelena osjeća odlično te s veseljem iščekuje bebu. 

- Definitivno sam naučila da sa svime u životu treba biti strpljiv. Nakon određenog vremena doista se pokaže da se sve događa s razlogom - izjavila je Jelena koja je na glasu kao jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica. Nazvali smo Jelenu kako bi nam potvrdila sretne vijesti, no hrvatska blogerica nije htjela ništa komentirati za 24sata. 

- Balansiram između šminke, odjeće i lifestylea na Instagramu pa kada ne snimam beauty tutorijale, snimam outfite, uređujem videe, odgovaram na mailove, odlazim na sastanke i tako u krug. U svakom slučaju, nikad niej dosadno. Ovaj posao nije lak - dodala je. 

Par je ljeto proveo odmarajući se u Igorovom rodnom Splitu, a nekoliko tjedana su boravili na Pagu i u Makarskoj. Jelena često na društvenim mrežama objavljuje fotografije zaljubljenog para, a tek su početkom godine otkrili javnosti da su u vezi. 

Bubnjić je za "vatrene" skupio dva nastupa pod Igorom Štimcem (51), a od ljeta je bez kluba nakon odlaska iz malteškog Hiberniansa.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • japanokinez 29.08.2019.

    On uskoro ostaje bez kinte i onda je na njoj da hrani gladna usta.

  • 28.08.2019.

    dobro izgleda

  • 28.08.2019.

    kakav mozak moraš imati da ti kim (ili bilo ko od tih starleta) bude uzor? Mozak dovoljan da uvatiš nogometaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare