To je to što me zanima!

Hrvatska Meghan Fox pokazala majku, pratitelji oduševljeni: 'Vidimo na koga si tako lijepa!'

Deniss je nedavno sudjelovala u 'Plesu sa zvijezdama', gdje je plesala uz svog mentora Jakova Bjelca. Show su napustili prvi, a otkrili su kako im je žao što nisu mogli nastaviti dalje
Vidi originalni članak

Akademsku slikaricu Deniss Grgić gledali smo u 'Plesu sa zvijezdama' gdje je svaki put oduševljavala svojom pojavom, a ovoga je puta njezina mama ostavila pratitelje bez daha.

DENISS GRGIĆ Hrvatska Megan Fox istaknula guzu u tangama, a na leđima je nosila zanimljiv modni dodatak

Naime, Deniss je na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom, a u opis je napisala 'Mamica' uz emotikone srca.

Deniss je obukla usku crvenu haljinu koja izražava njezinu liniju te je na to obukla bež kaput, a njezina se mama odlučila za bež sako i hlače koji na sebi imaju bijele točkice te je sve to upotpunila sa sivim kaputom. Pratitelji su odmah zaključili da je Grgić svu ljepotu naslijedila od majke.

- Vidimo da koga si tako lijepa! - glasio je jedan od komentara.

NIJE NOSILA DONJE RUBLJE Uzavrela atmosfera u 'Plesu sa zvijezdama': Deniss se igrala vatrom u uskom kombinezonu

Prisjetimo se, Deniss je nedavno sudjelovala u 'Plesu sa zvijezdama', gdje je plesala uz svog mentora Jakova Bjelca. Show su napustili prvi, a otkrili su kako im je žao što nisu mogli nastaviti dalje.

- Trudili smo se i dali sve od sebe, ali kako je moralo biti, bilo je. Veselio sam se svakom sljedećem plesu koji nam je dolazio - rekao nam je Jakov.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rocky55555 24.03.2023.

    to kad vidiš ujutro bez šminke i fotošopa... show

  • Čeljo Brtika 23.03.2023.

    Plastik fantastik.

  • zelena mamba 23.03.2023.

    Mama malo filera u jagodicama ali zato kćer plastike ko u priči .

Komentiraj...
Vidi sve komentare