To je to što me zanima!

Hrvatska Melania: Bolje da me uspoređuju s njom nego s Kim

U svijet mode ušla je kao Midikenov model. Potom je pobijedila na izboru Elite model look 2003. Nakon toga počela je snimati kampanje u svijetu i hobi je pretvorila u posao
Vidi originalni članak

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom nosila je reviju Versacea i Philippa Pleina, koji je za zaštitno lice angažirao ‘najseksi zatvorenika’ Jeremyja Meeksa. Marinu Mirt (31) zovu i hrvatskom Melanijom Trump.

- Smiješno mi je to. Svaki model se može transformirati. Iako mislim da je Melania jedna predivna žena. I izuzetno pametna. Ima odličan styling, barem po mojem mišljenju. I moram reći, kad me već uspoređuju s nekim, draže mi je da je to Melania nego Kim Kardashian - kaže Marina.

U svijet mode ušla je kao Midikenov model. Potom je pobijedila na izboru Elite model look 2003. Nakon toga počela je snimati kampanje u svijetu i hobi je pretvorila u posao.

- Donatella Versace je jedna jako draga žena i izuzetno je pristojna. Uvijek bi lijepo pozdravila i popričala kad bih je srela, nikad nije bila bezobrazna - rekla nam je Marina. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 12.10.2017.

    ništa posebno

  • 12.10.2017.

    Zasto se zgodne cure unakazuju sa tim pepeljarama od usnica ...e to mi nikad nece biti jasno

  • Der Kommissarr? 12.10.2017.

    Našta ovo liči, faca ko čivava vs ajkula

Komentiraj...
Vidi sve komentare