To je to što me zanima!

Hrvatska pala na kladionicama: Let 3 trenutačno na 18. mjestu

Riječka grupa će s pjesmom 'Mama ŠČ!' nastupiti sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri u Liverpoolu, a stanje na kladionicama po pitnjau njihova poretka se često mijenja
Vidi originalni članak

Predstavnici Hrvatske pali su na kladionicama za Eurosong te se peteročlana grupa Let 3 trenutno nalazi na 18. mjestu. Kladionice smatraju kako Hrvatska u finale ulazi s osmog mjesta u polufinalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove godine je prva na kladionici Švedska koju predstavlja pobjednica Eurosonga 2012. godine Loreen. Izvest će pjesmu 'Tattoo' te joj kladionice daju čak 40% šanse za pobjedu.

IZRAELCI ĆE PJEVATI 'MAMU ŠČ!' Let 3 u Tel Avivu zasadili stablo da spase planet: 'Trebamo se ljubiti i iskorijeniti gluposti'

Finac Käärijä je drugi na kladionici s pjesmom 'Cha Cha Cha', četvrta je norveška predstavnica Alessandra s pjesmom 'Queen of Kings', a peta Španjolka Blanca Paloma s pjesmom 'Eaea'. 

Inače, pjesama iz bivše Jugoslavije ove je godine na Eurosongu manje nego ikada. Iz natjecanja se povukla Crna Gora, Bosna i Hercegovina već godinama ne nastupa zbog dugova prema EBU-u, a Sjeverna Makedonija je objavila da ove godine neće sudjelovati zbog troškova.

Sukladno s tim, ove su godine na Eurosongu Slovenija koju predstavlja Joker Out s pjesmom 'Carpe Diem', a Srbiju predstavlja Luke Black s pjesmom 'Samo mi se spava'. 

Podsjetimo, s pjesmom 'Mama ŠČ!' Letovci nastupaju sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • STorm5 04.04.2023.

    Koga briga za prognoze!? Izazvali su reakciju koju su htjeli. Bravo! ŠČ!!!

  • radilova kosa 04.04.2023.

    Sprdačina.

  • WifeTookMyDoggo 04.04.2023.

    Uopće nije bitno koje mjesto budu osvojili, svojom pobjedom i odlaskom na Euroviziju su popljuvali cijelu hrvatsku estradu. Bravo LET3

Komentiraj...
Vidi sve komentare