To je to što me zanima!

Hrvatska pjevačica komentirala nesreće u Zagrebu: 'Strah me. Gdje god krenem vidim svijeće'

Ne želim voziti po Zagrebu jer si zabrijavam da će mi se neki biciklist stvoriti pred facom ili će me kamion pokupiti ili će neki motorist naletjeti na mene do šetam psa, napisala je
Vidi originalni članak

Antonela Doko (22), pjevačica koju hrvatska javnost poznaje po pjesmama 'Božić' i 'Odlična stvar', na Instagramu je komentirala sve veći broj prometnih nesreća koje su se odvile na hrvatskim cestama. 

- Jel sudionike u prometu opalila šunjara u glavu pa svaki drugi dan pogine netko, ako ne i svaki dan? Zaista ne razumijem što se događa. Ne želim voziti po Zagrebu jer si zabrijavam da će mi se neki biciklist stvoriti pred facom ili će me kamion pokupiti ili će neki motorist naletjeti na mene do šetam psa - napisala je pa dodala: 

- Gdje god krenem, pored ceste gori svijeća za nekoga. Loše...

Podsjetimo, u utorak oko 15.10 sati na Jankomiru vozač kamiona neoprezno je skrenuo i naletio na maloljetnog biciklista kojeg je na mjestu ubio. 

Isto tako, prošli tjedan, u noći  s petka na subotu, tragično je preminula 20-godišnja djevojka koju je na pješačkom prijelazu kod studentskog doma na Savi u Jarunskoj ulici pregazio motociklist koji je preticao kolonu vozila.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Berizdrav 30.06.2021.

    Kupi onda oklopno vozilo.

  • OšKavu 30.06.2021.

    Nemoj vozit idi na zet

  • 30.06.2021.

    Ostani u Hercegovini ako ti ne paše

Komentiraj...
Vidi sve komentare