To je to što me zanima!

'Hrvatska traži zvijezdu' od ožujka opet na malim ekranima

Odbrojavanje do prve epizode showa 'Hrvatska traži zvijezdu' je počelo. Ova sezona donosi mnogo kandidata različitih dobnih skupina, a novog člana dobio je i žiri
Vidi originalni članak

Pjevači iz cijele Hrvatske, njih više od pet tisuća, pokušalo je zadiviti žiri na audicijama u Splitu i Zagrebu. Članovi žirija, Tony Cetinski , Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox, tražili su 'ono nešto' u glasu i stavu svakog kandidata. No, neki su ih na kraju samo dobro nasmijali dok su oni, zbog kojih su žiri prolazili trnci, ušli među 15 najboljih.

No, prije nego 15-ero najboljih pokaže kako se snalaze na pravoj pozornici, u studiju i pred publikom uživo, vrijedi pogledati kako su se oni, ali i svi ostali kandidati predstavili na audicijama u tjednim emisijama. Ova sezona donosi mnogo živopisnih kandidata različitih dobnih skupina, od 16 do čak 50 godina.

Ivana Mišerić, nova članica žirija, na radiju Anteni radi već dvije godine, a svakodnevno vodi emisiju 'Večer na Anteni Zagreb'. Ivanu je RTL Televizija odabrala za novu članicu žirija jer se svakodnevno susreće sa svjetskim hitovima na radijskim top ljestvicama te znanja o glazbi.

Nova sezona showa s emitiranjem na RTL-u kreće 4. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jadranka0509 21.02.2011.

    A hoce li mi netko reci zasto nema vise Ande Maric...super je odradila proslu sezonu....jel Toni uvjetovao svoj ostanak njezinim odlaskom????

  • rose2233 21.02.2011.

    Pozivamo sve hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata, sve hrvatske građane, posebno obespravljene radnike, seljake i domoljube, da se odazovu na javno iskazivanje nezadovoljstva jalovoj politici Vlade i Državnog odvjetništva RH prema hrvatskim braniteljima i vrednotama proizašlih iz Domovinskog rata kao i opčim nezadovoljstvom gospodarsko socijalnog stanja u koju je dovedena država. Prosvjed će se održati u subotu, 26. veljače 2011. godine u 13,00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Prosvjed organizira Udruga hrvatskih branitelja 1990-1996 RH (UHB 1990-1996 RH) uz nazočnost ratnog ministra Ministarstva unutarnjih poslova RH Ivana Vekića, umirovljenog generala Željka Sačića, predsjednika Udruge branitelja logoraša Grada Zagreba i Zagrebačke županije Ilije Ačkara, pukovnika Petra Janjića - Tromblona, Borisa Prebega iz pokreta - "Stop progonu hrvatskih branitelja" te umjetnika Marka Perkovića Thompsona, Ivice Pepelka i Branka Čulića - Vukovarca i uz nazočnost brojnih velikana Domovinskog rata. Ovaj prosvjed je uvod u opći prosvjed svih hrvaskih branitelja. UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA 1990-1996 RH

Komentiraj...
Vidi sve komentare