To je to što me zanima!

Hrvoje i Zrinka u Zadru: Ljubavna idila u vikendici

Glumačko-glazbeni par odmara se u vikednici Hrvojevih roditelja u Zadru. Zrinka još ne želi komentirati ljubavni život, ali priznaje da je sretna
Vidi originalni članak

Hrvoje Rupčić (38) i njegova srodna duša, glumica Zrinka Cvitešić (29), više se uopće ne skrivaju od medija. Story ih je "ulovio" na odmoru u Zadru, gdje uživaju u vikendici njegovih roditelja. Zrinka je rekla kako još ne želi komentirati svoj ljubavni život, tek je spomenula kako je sretna, zadovoljna i da se odmara od poslovnih obveza. Mjesec dana prije nego su došli u Zadar, par je proveo vikend u Istri. Tamo su, u blizini Pule, na ranču Barba Tone unajmili konje i dojahali do središta grada. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • malagarava777 27.07.2009.

    ajme ljudi može li se znati...... doklad li će ovi dvoje srati... sere zrinka.. a sere i rupčić.. kao on je zaljubljen golubčić.. uskoro će i te ljubavi biti dosta.. a od golubova samo govno osta.,.

  • dambo 17.06.2009.

    Ha,ha.Sime bas si me nasmejao sa onim o dedinom konju.U pravu si o svemu sto pises.Njoj nema povratka,otisla je predaleko..udavit ce se sama u zivo blato koje je sama napravila.

  • sime11 17.06.2009.

    Dambo!?Vec odavno citam kako ti i svi ostali (sem nje same,tacnije MIrele koja se tu logira i brani samu sebe to je svima jasno)pljujete po njoj sto je i zasluzila.Al je ova Zrinka nesto i postigla,razorila brak e sad sto je ovaj siromah ko crkveni mis to je druga stvar, a da na komentarisem o njegovoj inteligenciji i postupcima.Mirela je porazena do kosti zato sto je naletjela na nesto sasvim drugo:lep,bogat,uspesan....ozenjen a da se malo pogledala u ogledalce bilo bi joj jasno i prije nego je bilo sto imala s njim da su joj sanse nikakve.Ako je Visnjicu doslo do prave zenske za nesto ozbiljnije Hrvatska je prepuna pamtnih ljepotica ne bi on ovakvu sto joj se nije popeo jos dedin konj.Ta nije dostojna i da se pise o njoj.Jadna joj djeca stidet ce se do kraja zivota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare