To je to što me zanima!

Hrvoje iz BB-a: Spavao sam s čak 70 muškaraca

Nakon nominacija stanari su bili u čudnom raspoloženju pa su odlučili malo popiti. Hrvoju, divi Big Brother kuće, razvezao se jezik
Vidi originalni članak

Spavao sam s oko 70 tipova do prije dvije godine, kad sam upoznao sadašnjeg dečka, rekao je Hrvoje (27), prvi deklarirani homoseksualac u Big Brother kući. Diva koja od prvoga dana u kući izaziva polemike, dodao je da je on uvijek “žensko” u vezi i da traži muškarčine. Stanarima je objasnio da su ti seksualni odnosi tek rijetko postali i veze. Sve se ipak promijenilo kad je upoznao svog sadašnjeg dečka, objasnio je Hrvoje. Kasnije je stanarima rekao da sve što je ispričao nije istina.
Još prije nekoliko dana nije mu se svidjelo kad ga je Valentino (23) počeo ispitivati o seksualnim iskustvima i je li ikad bio sa ženom. Možda su Hrvoja potresle nominacije. Stanare ljubičaste sobe svakako jesu. Sedam stanara je nominirano jer im je za tjedni zadatak, odnosno svladavanje poligona trebalo više vremena nego zelenoj sobi. Veliki Brat ponudio je da se  “zeleni” prijavi i spasi četiri “ljubičasta” stanara. Stanari zelene sobe odbili su takvu ponudu, jer nije poštena.
Najgore je ipak bilo Senki (18), Tessi (18) i Maji-Paoli (20).
Djevojke su prekršile pravilo i razgovarale o nominacijama i to su svi stanari vidjeli na plazmi. Rekle su da kad bi morale izbaciti nekoga dogovorom, da bi to bio Luigi, odnosno Valentino. Djevojke su se zabrinule jer misle da bi ih to tračanje moglo doći izbacivanja iz BB kuće.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • drky 20.11.2007.

    ijuuuuuu..perverznjak jedan poremećeni,ja ga ne bi ni pustila da ga jadna djeca gledaju svaku večer,ja bi to sve streljala,bolesnik jedan..mrš,konj jedan bolesni..srami se..stvarno ne mogu vjerovat..

  • Nevenka 17.09.2007.

    Ja cu ga ako treba preobratiti svojom \"brkuljom\". Izbavila je ona i vece stranputicare

  • vlajna 17.09.2007.

    ako su žene kurve ako spavaju sa većim brojem muškaraca, šta je onda jedan gay koji spava sa 70 tipova u dvi godine????

Komentiraj...
Vidi sve komentare