To je to što me zanima!

Hrvoje predstavio curu zbog koje je odustao od 500.000 kn

Odmah po izlasku iz showa, Hrvoje je priznao kako mu je najviše nedostajala djevojka Patricia. Zaključio je da ga izvan farme čekaju ljepše stvari nego unutra
Vidi originalni članak

Hrvoje je otkrio kako mu se stalno vrtjelo po glavi događaju li se neke scene u vanjskom svijetu. Zaključio je kako mu je boravak na farmi bilo jedno lijepo iskustvo, ali da ga ljepše stvari čekaju vani. 

Žao mu je jedino što na farmi nije izvodio više nepodopština ostalim farmerima.

- Ja sam tip koji voli radit spačke, žao mi je jedino što nisam više spački napravio unutra - rekao je Hrvoje čiji prvi intervju zajedno s djevojkom donosi inMagazin. 

Hrvojev izlazak, nedvojbeno, pogodio je ostale farmere. Osim što bio je omiljen, Hrvoje je svojim radom uvelike pridonosio farmi. Hoće li Hrvojev izlazak poremetiti ravnotežu u timu, jer poslova je sve više, a uskoro dolazi i hladnije vrijeme što će farmerima znatno otežavati radove, ostaje za vidjeti. 

Čini se kako neki farmeri još nisu u potpunosti naučili da sloga kuću gradi, a Anamarijino i Kristinino ponašanje sve upućuje na to. Ni ovo jutro nije prošlo bez njihovih prepirki. 

Prvo se razljutila Anamarija našavši Miriam kako pere suđe što je ona zadala Kristini za zadatak, na što joj je Kristina pred svim farmerima odbrusila: ‘'Prestani me terorizirati! Svi vide da me teroriziraš!’ Na Kristinino deranje, Anamarija odgovara mirnim tonom, no ni ona njoj ne ostaje dužna.”Ti ćeš plakati ako ti taknem bolnu točku, ali sam pristojna’, odbrusila je ponovno Kristina Anamariji.

U večerašnjoj emisiji farmeri će po treći put na Sajam gdje će pokušati prodati svoje proizvode na kojima su marljivo radili tijekom tjedna. Kako će proteći trženje i s čime će se sve vratiti na farmu, ne propustite pogledati u večerašnjoj emisiji od 20.15 sati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ozanavg 25.09.2015.

    Kao da nije znao kakav je to šou i u što se upušta. Otišao je na par dana da se pročuje za njega i da se naslikava po novinama.

  • DarijoIvanus 24.09.2015.

    zna se kakve su to emisije zašto se takvi uopće prijavljuju to je za trans...., ped..., kur...i ostale a ne za normalne

  • cassyman 24.09.2015.

    kad prica ko da place ili ce zaplakat ono svaki tren xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare