To je to što me zanima!

Hrvoje Šoštarić: Udario me i prijetio da će me ubiti

Bivšeg stanara BB kuće Hrvoja Šoštarića trojica mladića u Rijeci vrijeđala su uzvicima “Pederu!”. Onda ga je jedan od njih udario dva puta u glavu
Vidi originalni članak

U petak sam, kao i svakoga drugog dana, otišao na posao. Parkirao sam automobil i krenuo pješačiti do banke u kojoj radim. Bilo je to oko podneva. Prošao sam pokraj kafića i čuo povike: 'Pederu, pederčino!’. Ljudi su se okretali i na to nasmijali, rekao nam je uznemireno Hrvoje Šoštarić. Prošlogodišnji stanar Big Brother kuće zaustavio se u kiosku. Trojica mladića u dobi od 25 godina hodali su iza njega, a jedan od njih ušao je u kiosk za njim.
- Pružio mi je ruku. Mislio sam da je to neki obožavatelj. A on mi je rekao: 'Razvalit ću te, gdje su ti sada zaštitari, kakva si sada faca?’. Dva puta me udario u glavu - priča nam Hrvoje.
Prodavačica se uspaničila kada je mladić poviknuo: “Progutat će tebe noć, nećeš ti biti živ u ovome gradu”.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • brener 08.09.2008.

    derpe,derpe!hahahahah!

  • Marina1983 08.09.2008.

    ne bi dobio po glavi da svoj sexualni zivot drzi u svoja cetiri zida, a ne se jos k**ci na tv! idem i ja u neki show promicat heteroseksualizam!

  • nytmare 08.09.2008.

    nije te trebao tuć....al da te vrijeđao i nije baš....pa sam si prizna da si peder....što sad oćeš...što si skuha to ćeš i jesti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare