To je to što me zanima!

Hugh Grant: Žao mi je što nisam nikada postao otac

Mladim parovima Hugh savjetuje da se što ranije ožene dok još nisu postali cinični i prije nego što im se počne činiti da je brak jako loša investicija
Vidi originalni članak

Glumcu koji se nikada nije ženio, sada je žao što nema djece. Hugh Grant (49) kaže da je osnivanje obitelji u mladim danima dobra ideja, te da bi se mladi trebali rano oženiti.
- Znam da mnoge žene i muškarci ne žele odmah postati roditelji. Mislim da je to krivo. Mnogi moji rođaci u Škotskoj žive kao prije šezdeset godina. Moje su se nećakinje udale s dvadeset godina - rekao je Hugh. Glumac misli da se oženiti treba što prije dok parovi ne postanu cinični i prije nego što im se počne činiti da je brak loša investicija. Grant je bio u vezi s glumicom Elizabeth Hurley (44) trinaest godina, ali im veza nije završila brakom. Pretpostavlja se da se glumac nikada nije ženio, jer smatra da je sa ženama teško živjeti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • meemee 22.01.2010.

    Ima covjek pravo... Rijetko tko se kad predje 35 ozeni ili uda. Osim ako mu je to drugi brak :) A djeca su neprocjenjiva... žalila bih da ih nisam imala.

  • sabo 22.01.2010.

    Kada sam se ja oženio sa 22 godine, većina mi je govorila da nisam normalan, da je prerano i da treba živjeti. Sada imam 33 godine, dvoje djece, stan, auto, život normalnog čovjeka sa svim pozitivnim i negativnim stvarima, a mnogi još uvijek traže svog životnog partnera. Treba se vjenčati što ranije zbog dvije stvari: 1 ako pogriješiš da imaš vremena da ispraviš, 2 što si stariji tražit češ dlaku u jajetu i na kraju ostati sam.

  • BudimoRealniNe 22.01.2010.

    @ciciban3 ne kaže se egoista već egoist.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare