To je to što me zanima!

Hugh Hefner uz blizanke našao i treću prsatu zečicu

Vlasniku Playboya nije trebalo puno vremena da si nađe i treću zečicu. Ona je Crystal Harris koja je bila s njim u tajnoj vezi već gotovo godinu dana
Vidi originalni članak

Hugha Hefnera (82) su u proteklih nekoliko mjeseci napustile omiljene mu zečice Kendra Wilkinson (23), Bridget Marquardt (34) i Holly Madison (28). Holly i Kendra ubrzo nakon rastanka pronašle su mlađe partnere, a Hef je najavio kako će potonju predati na oltaru. Što se tiče Bridget, ona je u tišini napustila njegovu vilu te joj se izgubio svaki glas. Ipak, Hef nije dugo ostao sam. Nakon što si je našao 19-godišnje blizanke Karissu i Kristinu Shannon, predstavio je i svoju treću zečicu. Crystal Harris (22) je u tajnoj vezi s Hefom već godinu dana.
- Ima još nekoliko djevojaka koje nas zanimaju, ali kako stvari trenutačno stoje, bit ćemo samo nas troje - objavila je studentica psihologije na svojim internet- stranicama i dodala kako je ona uglavnom jedna dobra djevojka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BubiMandril 08.01.2009.

    opera, ako ne znaš, on ima kćer, da da, i ona mu vodi playboy magazin

  • opera 07.01.2009.

    taj čovjek je idol svim muškarcima,unatoč tome nije sretan! one ne vole njega nego novac! nijedna od tih zgodnih cura ne voli njega! mora da je teško živit s tim? di su mu djeca? ima li ih? obitelj? on je zapravo sam!

  • Gara 07.01.2009.

    cjeli život okružen golim komadima...koliko mu muškaraca zavidi u cilom svitu lele..neka deda hugo samo ti još uživaj dok možeš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare