To je to što me zanima!

Hugh Hefner zaprosio 'zečicu' Crystal Harris, ženi se treći put

Nedavno je izjavio da je monogamija obična izmišljotina, no očito se predomislio jer je iz Playboyjeve palače iselio sve 'zečice' osim Crystal koju voli i želi joj biti vjeran
Vidi originalni članak

Osnivač Playboya nedavno je rekao kako je odrastao u obitelji u kojoj nitko od članova nije pokazivao ljubav pa je cijeli život to pokušavao nadoknaditi. U tome su mu pomogle brojne prsate Playboyjeve 'zečice' koje je udomio i živio s njima u Playboyjevoj palači. 

- Monogamija je stvar koju je netko izmislio kako bi postojao način da ljudi brinu o djeci - rekao je u jednom intervjuu Hugh Hefner (84) kojem je seks samo s jednom ženom bio nezamisliv. 

Treća sreća za vremešnog playboyja

Promijenio je mišljenje budući da se odlučio oženiti treći put. Zaručio se s Crystal Harris (24) koja je također bivša Playboyjeva 'zečica'. Kako želi biti vjeran samo njoj,  ostalim je 'zečicama' rekao da se što prije isele iz vile u Los Angelesu.

- Kad sam je zaprosio, briznula je u plač. Dao sam joj i prsten kako bi prosidba bila nešto više od riječi - napisao je Hefner na Twitteru.

Crystal je u prosincu 2009. bila 'zečica' mjeseca. 

- U mladosti sam možda bio pastuh, ali sad sam tek pronašao istinsku ljubav - kazao je zaljubljeni Hef.

Hefner je u braku bio dva puta: s Mildred Williams s kojom ima dvoje djece te sa 'zečicom' 1989. godine Kimberley Conrad s kojom ima dva sina. Vremešni zavodnik nedavno je otkrio kako se u  85-oj godini seksa barem dva puta tjedno te da po potrebi uzima Viagru. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • platformica 27.12.2010.

    Zamisli koje privilegije...postala je jedina žena s kojom će svaku večer djeliti krevet..mora da je oduševljena!

  • casio 27.12.2010.

    Kad on zaspi ,već popodne, onda uljeću perači bazena,liftboji,električari,mehaničari..kad bi jadni dedo znao kog sve financira i tko mu put utire..

  • Spuzvabob2 27.12.2010.

    udomio?? udomio????

Komentiraj...
Vidi sve komentare