To je to što me zanima!

Hugh Jackman se pohvalio da u teretani diže utege od 180 kg

Glumac je na društvenim mrežama objavio video i pokazao da naporno vježba kako bi bio u formi za ulogu gusara. Osim što je bio u teretani, vježbao je i strijeljanje
Vidi originalni članak

Kao Wolverine Hugh Jackman (45) superjunak je natprirodne snage, a u stvarnom životu bez problema diže uteg teži od 180 kilograma. Glumac zbog uloge u filmu o Petru Panu vježba još intenzivnije nego inače.

- Čak i Crnobradi diže utege - napisao je Jackman objavivši na društvenoj mreži video iz teretane. Odjeven u trenirku i sa sigurnosnim pojasom oko struka, glumac u čijim podacima stoji da je težak 82 kilograma, više puta podiže uteg od 180 kilograma. Mnogobrojne obožavateljice teško bi ga prepoznale na snimci jer je zbog uloge zločestoga gusara pustio bradu i brkove te obrijao glavu. Jackman inače svaki dan vježba po sat vremena i vozi bicikl gdje god može, a prije početka snimanja 'Pana' počeo je vježbati po dva i pol sata na dan i još više paziti na prehranu. 

Objavio je i fotografiju na kojoj vježba gađanje samostrelom. 

- Čak i pirati trebaju uštimavanje s vremena na vrijeme - napisao je Hugh uz 'fotku' i pokazao da se potpuno uživio u ulogu gusara iz priče o Petru Panu.

Film bi se u kinima trebao početi prikazivati u srpnju 2015. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • WOMANIZER 23.08.2014.

    ne prepoznah ga! O_O

  • totalnokontra 23.08.2014.

    Pa kaj sad i ja 200 dignem i nisam na kemiji i praskovima ko on i neki :p

  • Jeeleenaayy 23.08.2014.

    Ovo se zove "mrtvo dizanje". Svaka čast, 180kg nije malo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare